Премини към съдържанието
Ново PC

Мигащи зелени артефакти след поставяне на gtx 1060

Препоръчан отговор


Не е голям проблем,но го нямаше до преди да сложа картата.Бях на интегрираната интелска карта и всичко беше наред.Надявам се да не съм попаднал на дефектна видео карта и да има лесно решение.Прикачам снимка,за да видите за какво става въпрос

DSCF3391-min.JPG

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е как да не е проблем?! Някои платки /напр. на Palit евтините/ влизат хлабаво в слота и трябва да се експериментира със закрепването.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 23 минути, niki292002 написа:

Напротив, доста сериозен проблем си е. Какво е видеото и какво е дъното ?

Aordus 1060 и Gigabyte H270-HD3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Без d. Между другото има няколко варианта с това име но всички трябва да са с задна планка. 

Едва ли проблема е в закрепването към дъното.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Roujin Z написа:

Без d. Между другото има няколко варианта с това име но всички трябва да са с задна планка. 

Едва ли проблема е в закрепването към дъното.

Какво ще рече това?
Директен линк към дъното - https://www.pazaruvaj.com/dynni-platki-c3128/gigabyte/ga-h270-hd3-p356295389/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Update: Вързах PC-то към TV-то и нямам никакви проблеми.Днес си взех HDMI към Display port кабел,така че вероятно не е от кабела.Някакви идеи?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Порта на някое от устройствата. Като връзваш монитора и телевизора от един порт на видеото ли изкарваш сигнала?

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Roujin Z написа:

Порта на някое от устройствата. Като връзваш монитора и телевизора от един порт на видеото ли изкарваш сигнала?

Телевизорът е през HDMI-a ,а мониторът през Display port-а.

Редактирано от Ново PC (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Roujin Z написа:

А от видеокартата?

Мисля че не ме разбираш.
Монитор - Display port от картата
Телевизор - HDMI от картата

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Останах с впечатлението че се ползват два различни кабела тоест DP->DP за монитора и DP->HDMI за телевизора.

В този случай по-метода на изключването проблема е или в порта на монитора или в кабела.

Кабела можеше да го изключиш ако ползваше един и същ кабел с преходник.

Сега обаче пишеш че ползваш и два различни порта на картата тоест нещата стават много объркани и нищо не можеш да изключиш.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Roujin Z написа:

Останах с впечатлението че се ползват два различни кабела тоест DP->DP за монитора и DP->HDMI за телевизора.

В този случай по-метода на изключването проблема е или в порта на монитора или в кабела.

Кабела можеше да го изключиш ако ползваше един и същ кабел с преходник.

Сега обаче пишеш че ползваш и два различни порта на картата тоест нещата стават много объркани и нищо не можеш да изключиш.

HTML->HTML за телевизора и HTML-DP за компа.Ще пробвам да вържа монитора с кабела за телевизора и ще пиша,ако има промяна/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А значи все пак се ползва един изход от видеокартата. В предишния си пост си написал различно нещо (Монитор - Display port от картата Телевизор - HDMI от картата).

В такъв случай проблема не е в порта на картата а в кабела или порта на монитора. Подозирам че проблема е в кабела. Купи си DP->DP в това твоето така или иначе няма логика.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Roujin Z написа:

А значи все пак се ползва един изход от видеокартата. В предишния си пост си написал различно нещо (Монитор - Display port от картата Телевизор - HDMI от картата).

В такъв случай проблема не е в порта на картата а в кабела или порта на монитора. Подозирам че проблема е в кабела. Купи си DP-DP в това твоето така или иначе няма логика.

Много зле обяснявам,извинявай! :D
HTML-DVI тръгва от мониторът.Демек използвам 2 порта от видео картата.
Добрата новина е , че туко що пробвах TV кабела и всичко е наред,така че най-вероятно проблемът е от кабела,което е странно,понеже го взех днес от технополиса.Надявам се утре да ми го заменят.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.