Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка от iStyle

Featured Replies

Какво ви е мнението за този сайт - iStyle? Някой поръчвал ли е от там и какво му е мнението?

преди 10 часа, Daenerys написа:

Какво ви е мнението за този сайт - iStyle? Някой поръчвал ли е от там и какво му е мнението?

Ми то това  си е магазин на apple! и е най големия на веригата.Ако си държите на качеството и  и цените не ви вълнуват особено.. може сами да си направите собствено мнение като поръчате или посетите магазина им :)

• Автор

А имаш ли представа колко време е гаранцията?

преди 3 часа, PopoFF написа:

Ми то това  си е магазин на apple! и е най големия на веригата.Ако си държите на качеството и  и цените не ви вълнуват особено.. може сами да си направите собствено мнение като поръчате или посетите магазина им :)

Забрави да споменеш - НЕофициален мЪгазин за продуктите на епъл. Аз лично предпочетох да си доставя телефона от официален техен магазин с около 500лв по-ниска цена. Единственото тъпо е, че гаранцията ми е само 1 година - международна, а не 24 месеца както е в ЕС.

Както написах - гаранцията е минимум 24 месеца - европейско законодателство, майка :)

Редактирано от chasovnik (преглед на промените)

преди 3 часа, chasovnik написа:

Забрави да споменеш - НЕофициален мЪгазин за продуктите на епъл.  

А вие откъде черпите инфо кой е "неофициален" и кой е "официален"?
И защо не се образовате малко, преди да пишете разни неща?

Цитат

За нас

iSTYLE е водещ Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа. Чрез своите 22 търговски обекта и онлайн магазини, iSTYLE предлага пълна гама компютри Mac, iPad, iPod и iPhone устройства, както и голям, но внимателно подбран асортимент от аксесоари и софтуер.

Сега си изяснете какво означава този израз и минете да се извините на човека, че го подвеждате.

преди 3 часа, Daenerys написа:

тоест в айСтайл е само 1 година?

Зависи!

Ако купувате на фирма стоката и взимате фактура с цел ползване на ДДС, гаранцията е една година.
На физ лице си има гаранция две години, както е по ЗЗП.
Ако сте си харесал стока, звъннете им утре и ги попитайте лично, за да сте сигурен и да избегнете подвеждане във форума.

преди 2 часа, algor написа:

А вие откъде черпите инфо кой е "неофициален" и кой е "официален"?
И защо не се образовате малко, преди да пишете разни неща?

Сега си изяснете какво означава този израз и минете да се извините на човека, че го подвеждате.

Зависи!

Ако купувате на фирма стоката и взимате фактура с цел ползване на ДДС, гаранцията е една година.
На физ лице си има гаранция две години, както е по ЗЗП.
Ако сте си харесал стока, звъннете им утре и ги попитайте лично, за да сте сигурен и да избегнете подвеждане във форума.

ИЗВИНЯВАМ се  :(:(:( на човека, но да знае, че надуват цените.

Редактирано от chasovnik (преглед на промените)

• Автор

да, попитах ги вече и казаха, че гаранцията е 2г.

• 6 месеца по-късно...

Нямат сервиз в България. Закриха го защото румънците не искат да дават хляб на нашите момчета и го преместиха в Букурещ, но нещата там нещо на вървят. Сега пращат техниката за ремонт в малки частни сервизи в София и за качеството на ремонта и частите менте нямам думи. Не се лъжете, те самите нямат фирмен сервиз в София.

• 1 месец по-късно...

Утре ще Ви разкажа моята впечатляваща история, аз Бисер Варчев от Варчев Финанс

• 9 месеца по-късно...

Ето и още едно мнение за тях, но за сервиза им когато се наложи да го ползваш след покупка при тях.

Здравейте,
искам само да споделя негативното си мнение от сервиза на iStyle. Преди известно време го използвах по една програма на apple за смяна на дисплеи на macbook pro и всичко беше чудесно, докато не ми се наложи да го използвам за iPhone, закупен от тях самите - iStyle. 
Края на август си взех iPhone 7 и след около 3 месеца започнаха проблеми с тъч скрийна - отказваше да приема каквито и да е команди, дори след рестарт (ако успеех да го направя) не можех да го ползвам, понеже като е блокирал не реагира на командите за ПИН за отключване. Реших да пробвам стандартните неща: връщане на фабрични настройки, пренсталация през DFU mode, но нищо не помогна и реших да го изпратя до сервиз. 
Понеже не съм от София, се наложи да го пратя с куриер за моя сметка. След няколко-дневен престой в сервиза, без да ми се обадят директно го изпратиха с куриер обратно със становището, че при тях проблем не се е проявил. След като го взех и го активирах и започна да се ресторва от iCloud бекъпа пак заби и го заснех с клипче и им го изпратих, да им покажа проблема. Отново с куриер до София, отново за моя сметка. Стоя няколко дни там (около седмица, а през това време никой не отговаряше на телефона в сервиза), накрая ми се обадиха да кажат, че пак няма проблем, ще ми го върнат обратно и като го настройвам да не го ресторвам от бекъп, а като ново устройство. Направих го и изкара 10-на дни и пак тъча умря. Пак разправии и чудесии, но този път ми казаха, да го изпратя с куриер за тяхна сметка. След като го регистрираха в тяхна сервизна система скоро видях, че има поръчани нови части за него и след 3 дни ми го замениха с нов, както претендирах още в самото начало. За капак на всичко го изпратиха обратно към мене за моя сметка с всички възможни добавки, за да платя 13 лв. за куриерска услуга! Общо за 3-те ходения до София съм платил 25 лв куриерски услуги и насреща никаква компенсация и никакво адекватно отношение.
Евала на сервиза, евала на обслужването, евала на липсата на комуникация с тях!
Ако някой се чуди кой сервиз да използва, моето мнение е - стойте далече от тях, ще си спестите много мъки и главоболия!!!

Нямат сервиз в България. Закриха го защото румънците не искат да дават хляб на нашите момчета и го преместиха в Букурещ, но нещата там нещо на вървят. Сега пращат техниката за ремонт в малки частни сервизи в София и за качеството на ремонта и частите менте нямам думи. Не се лъжете, те самите нямат фирмен сервиз в София.

И до днес не са си възстановили сервиза. Не могат да намерят хора които да им работят за жълти стотинки. Ако си мислите, че продавачите са вещи по техническите и софтуерните проблеми се лъжете.

Момчетата които работеха в сервиза през 2017г. бяха много свестни и се пръснаха след преместването му в Румъния. Някъде имах контакт на едно от тях. Ще го потърся и ако някой се интересува ще му го пратя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.