Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 8

Featured Replies

Здравейте! Имам лаптоп Lenovo G50 закупен с оргинален уиндоус 8 но го преинсталирах с 7цата.Сега отново искам да бъда на 8 обаче при инсталацията дава грешка.Тръгва логото и ми дава син екран с грешка с 2 уиндоуса пробвах и двата дават едно и също,тъй като не разбирам много се надявам някой да ми помогне и каква би била причината? Няма как да е несъвместим тъй като вече беше с 8 и вървеше идеално....,възможно ли е самия уиндоус да не е читав или пък моето записване също.При инсталиране на 7 нямам тези проблеми.И ако може препоръчайте ми кой уиндоус би бил подходящ за моя лаптоп последно пробвах с 8 про където изписва грешка.

Благодаря ви !

преди 17 минути, asdfj написа:

Здравейте! Имам лаптоп Lenovo G50 закупен с оргинален уиндоус 8 но го преинсталирах с 7цата.

От това което сте написали си правя извода, че сте имали законен Windows 8 инсталиран от производителя на лаптопа. Инсталационния Windows 8 най-вероятно се е намирал на скрит дял на диска. След като сте инсталирали Windows 7 не се знае какво сте направили точно. Може да сте изтрили оригиналната осмица?! Мисля си, че ще е добре да дадете нотбука на човек който разбира и да се опита да ви въстанови Windows 8 ако вече не сте го изтрили... Би трябвало да имате някакви DVD-та с които да е възможно въстановяването на системата?!

преди 2 часа, asdfj написа:

8 про където изписва грешка.

А каква ТОЧНО е грешката?

Как го записваш този Windows 8 през флашка ли? Каква версия, откъде е изтеглена и с какво е записана флашката? Защо не пробваш направо с Windows 10 - лиценза е един и същ, ако е вграден в лаптопа/bios. Windows изтегли от тук - тегли го през сайта на Microsoft:

https://tb.rg-adguard.net/index.php?lang=bg-BG

после го запиши на USB с този tool:

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool

Лаптопа на Uefi ли е направен или на MBR? Това също има значение.

• Автор

Привет отново! Сега поне не ми изписва грешка започва инсталацията обаче не ми дава да избера език или пък да продължа напред като цяло курсор няма и все едно клавиатурата е отказала..на какво може да се дължи това? 

IMG_20171031_000556.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.