Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Google Pixel 2

Featured Replies

Здравейте,имам нужда от мнение за Google Pixel 2.Дали си заслужава парите,има ли проблеми някакви.Като цяло каквото знаете.Благодаря предварително. 

Редактирано от Skel Saraolu
Проверка (преглед на промените)

В нета в последните 1-2 седмици е пълно със статии от различни източници, описващи появилите се проблеми на този модел.
За момента аз лично не бих посъветвал никой да купува този модел и да изчака, особено имайки предвид и високата му цена.

• Автор

Да има проблеми с дисплея, но XL модела.За 5 инчовия нищо не пише.В момента съм в Англия, а почти някъде го нямаше. И се чудя кога ще се появи в България и каква ли ще е цената..... 

• Автор
преди 10 минути, techmaniac написа:

Разгледай и Oneplus 5.

Pixel си държат високи цени, базовия модел дори едва ли ще е много евтин. 

Гледах всичко което беше ново и добро,затова се спрях на Pixel 2.И другото което е,никъде го няма,Скоро излиза Oneplus 5T

• Автор
преди 9 минути, techmaniac написа:

Еми освен да изчакаш, друго не знам какво да те посъветвам. 

Нз кога ще го има в България, никъде не пише.А скоро се пребирам и ми трябва компетентено мнение за Pixel 2

преди 1 час, Skel Saraolu написа:

Да има проблеми с дисплея, но XL модела.За 5 инчовия нищо не пише.В момента съм в Англия, а почти някъде го нямаше. И се чудя кога ще се появи в България и каква ли ще е цената..... 

В БГ официално няма да се продава, но това си е работа на Гугъл.
По фирмите не знам дали ще го има скоро и на това няма кой да отговори.

• Автор
преди 14 минути, algor написа:

В БГ официално няма да се продава, но това си е работа на Гугъл.
По фирмите не знам дали ще го има скоро и на това няма кой да отговори.

Така и не ми казахте,дали има някакви лоши отзиви за Pixel 2.Ако знаете нещо друго, моля споделетв.Защото мисля днеска да го купя..... 

Редактирано от Skel Saraolu
Корекции (преглед на промените)

преди 1 час, Skel Saraolu написа:

Не е вярно!

Големия модел излиза на пазара на 15.11 и всички проблеми касаят точно този, който искате да купите.

Цитат

Ранните потребители на Pixel 2 изразиха недоволството си, включително от потенциални сериозни проблеми с екрана.

В неделя Google заяви, че разследва дали изображенията „изгарят“ на екрана на Pixel 2. Всичко това се случи след статия в блога AndroidCentral, в която се посочват повече подробности, свързани с този проблем. Въпросният проблем обикновено се появява след няколко години на работа и може да започне да пречи на потребителя да вижда информацията на дисплея.

Google вероятно ще трябва да спре производството, ако наистина има проблем, твърди Раян Рейт, анализатор мобилни устройства в IDC.

http://www.investor.bg/harduer/459/a/problemniiat-start-na-google-pixel-2--249009/

В интернет е бъкано с инфо, но не искате да прочетете явно.
Ако сте решил да го вземете, няма кой да ви спре.
Лични отзиви от потребление на 2-йката няма кой да ви даде или поне не в този форум.
Търсете мнения в чуждите.

• Автор
преди 1 час, algor написа:

В нета в последните 1-2 седмици е пълно със статии от различни източници, описващи появилите се проблеми на този модел.
За момента аз лично не бих посъветвал никой да купува този модел и да изчака, особено имайки предвид и високата му цена.

Добре,благодаря за инфото.Гледах много телефони,но неможах да си харесам нищо.Като по компетентна личност,вие предложете нещо.Ако може само размера да е под 6 инча. 

Дали съм компетентен не мога да кажа, но имам лично впечатление от доста модели и гледам да помогна с изразяване на мое мнение, но това не се нарича компетентност.
Както и да е.

iPhone 8+, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8+.

За тези 4 какво ще кажете?
Разгледахте ли ги, пробвахте ли в ръката как ви стоят и дали ви допада софтуерната подредба и т.н.?

• Автор
преди 20 минути, algor написа:

Дали съм компетентен не мога да кажа, но имам лично впечатление от доста модели и гледам да помогна с изразяване на мое мнение, но това не се нарича компетентност.
Както и да е.

iPhone 8+, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8+.

За тези 4 какво ще кажете?
Разгледахте ли ги, пробвахте ли в ръката как ви стоят и дали ви допада софтуерната подредба и т.н.?

Много са големи  :-( 

• Автор
преди 19 минути, algor написа:

Тогава iPhone 8 и Samsung Galaxy S8?

Samsunga po mi dopada,s toq iPhone trqbva da hodq s zarqdnoto....  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.