Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем свързан с непрекъснато рестартиране на Samsung Galaxy S7 edge

Featured Replies

Смартфона ми samsung galaxy s7 edge, който е вече на една година и от снощи се рестартира непрекъснато. Рестартира се и в safe mode. Първоначално ми се зареждаше до ниво да мога да си пипам по програмите и след не повече от 40 секунди се рестартираше. Махнах приложенията, които са били ъпдейтвани предния ден. И спрях други. Това не помогна. След това реших да го нулирам и върнах първичните настройки. Телефона се рестартира и след това заби в момента в който се зареди логото SAMSUNG. След това отново се рестартира и така цикъла се повтаря до без карай, като стигам само до зареждането на логото. Лошото е, че не мога и да спра телефона и продължава да се рестартира. Ситуацията стана по-зле, защото в момента дори не мога да достигна до момента в който да си въведа Пина. 

Ще съм в много благодарен, ако ми помогнете да реша проблема или поне да ми разясните какво се случва в момента със смартфона ми!   

Редактирано от samsung_galaxy_s7 (преглед на промените)

Пробва ли да флашнеш фабричния софтуер с ODIN? Правен ли е ROOT и слаган ли е Custom ROM? На зарядно проявява ли се проблема? Ако телефона има гаранция най-добре го връщай за ремонт.

Редактирано от Радослав Матев (преглед на промените)

• Автор

Влязох в ODIN MODE, където после се изписва Downloading... Седя така 15 минути, като през това време не се рестартираше. Накрая аз реших да го рестартирам, понеже според мен нищо не се случваше.

Също имам спомени, че преди няколко дни правих ъпдейт и си мисля, че не съм рестартирал телефона от тогава. Снощи Tinder, обаче ми смени локацията, като ми показа, че съм в San Francisco. Не виждам логика приложението да ме е засякло там. Не знам дали има връзка това, но малко по-късно телефона започна да се рестартира.  

• Автор

Проблема се появява и на зарядно.

Правен ли е ROOT и слаган ли е Custom ROM?  Не, защото не ми е ясно какво е това. Ако имаш желание, може да разясниш или да пратиш линкове по темата. Иначе в ODIN MODE влязох с клафишите за включване, home и усилване.

Теглиш това:

https://odindownload.com/

После от тук си намираш ROM за твоя телефон:

https://www.sammobile.com/firmwares/

Ще трябва регистрация - направи си. Погледай малко клипчета как стават работите преди да правиш нещо:

https://www.youtube.com/results?search_query=flash+s7+stock

Най-добре ако имаш гаранция го пращай в сервиз!

• Автор

Лошото е, че е от emag и ще трябва да ходи до Румъния. Не знам колко ще го бавят. Също има и защитно стъкло отгоре и не знам дали за това могат да се заядат, а не искам да го махам, защото трябва да купувам ново, а това ми е спасявало телефона на няколко пъти. Също си мисля, че това е по-скоро софтуерен проблем. Имах един подобен случай преди 3 месеца. Тогава пак махах приложения и нулирах насторйки (не съм нулирал производствените). После му падна батерията и след това се оправи. Така и не разбрах каква е била причината.  За това и питам тук за някакви идеи.

Аз идеи ти дадох достатъчно, може да пробваш и в някой местен сервиз да кажеш да ти преинсталират софтуера - не би трябвало да струва повече от 20 лв., като им кажеш, че е гаранционен и да внимават да не го отварят нещо, но ако проблема е хардуерен това няма да го оправи.

• Автор

Смартфона се оправи от само себе си. Заредих го на 100% и след един от многото рестарти операционната система се зареди и фабричните настройки се възстановиха. Качих същите приложения автоматично при обновяването на настройките. От два дни работи без проблеми. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Имам пак същия проблем. Причините за това според мен са две. Едната възможна причина е, че качих Telegram , който беше пълен със супер много съобщения. След премахването му телефона продължи да се рестартира. А другата възможна причина е, че батерията беше паднала до 20% и ми изписа някакво съобщение, след което продължих да цъкам.  Възможно ли е рестартите да са свързани с батерията? След като избрах нулиране към автоматичните настройки, светва синята му лампичка, повява се синия екран където казва, че нулира и в един момент се рестартира. Накрая почва да се рестартира до логото. Понякога се изключва и синята лампичка продължава да свети.

• 5 месеца по-късно...

Здравей!Имам същия проблем и не знам какво да правя!Как се развиват при теб нещата по нататък?При мен телефона се изключва сам,или пък забива след което се започва едно безкрайно рестартиране.Изписва логото до някаде и така отново и отново докато накрая успее след което на дисплея е изписано логото на Samsung и свети постоянно,не функционират през това време бутоните и не мога да го изключа!Имам телефона от 1 месец ,купих го втора ръка и не знам от къде е проблема.Нямам никаква гаранция за него и не мога да го върна!Мога ли да го оправя по някакъв начин?

• Автор

Пратих го на сервиз и го поправиха бързо. Най-вероятно е проблем с батерията. По-добре го пращай по-скоро в сервиз, защото според мен това рестартиране му скъсява живота.

Благодаря за отговора!След това имал ли си пак проблеми,защото не знам дали при мен е това.На мен батерията ми държи два дена.Нещо става като съм в някое приложение по дълго и разглеждам неща,или обяви.Понеже моят е втора ръка и не знам как са го стопанисвали преди мен.Още когато го получих и не можах да го включа и тогава звъннах на един познат и той ми каза да задържа бутона за включване,за звука и Номе бутона и стана,СЪБУДИ Се.Нямаше проблем след което 20 дена по късно забелязах че за един ден два пъти се изключва сам при положение че батерията беше на 60 % след което вечерта заби докато си зъках и край. Започна да рестартира и после изписа логото не му функционираха никакви бутони не можах нито да го включа нито да го изключа.Оставих го да се изтощи докрай и ми направи впечатление че е много топъл.На другия ден го заредих и го включих без проблем и от тогава вече една седмица работи нормално!Проблема е че не знам дали и кога ще ми го направи пак и дали няма да заспи завинаги!Не знам дали това не е някакъв фабричен дефект а пък иначе много си го харе

свам и не ми се иска да го продавам!

• Автор

Вече 5 месеца си работи перфектно без проблем. Описанието на проблема в гаранционната карта беше на румънски и се разбираше само думата "батерия". За това си и мисля, че тя е проблема, но не знам със сигурност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.