Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео карта

Featured Replies

Искам да попитам видео картата  GIGABYTE AMD RADEON R7 240, 2GB, DDR3, 128 BIT ще стане ли на дъното ASROCK FM2A55M-HD+ ? 

Да както и всяка друга. Проблем може да е захранването и процесора но в случая картата е горе-долу на нивото на вградено видео

и нито консумацията е проблем нито калпавия процесор. 

• Автор
преди 17 минути, Roujin Z написа:
преди 17 минути, Roujin Z написа:

Да както и всяка друга. Проблем може да е захранването и процесора но в случая картата е горе-долу на нивото на вградено видео

Ами аз съм със процесор AMD A4-6300, 3,9 GHz и 6GB RAM, ако му взема видео картата + една платка 4GB RAM и да станат общо 8GB ( ще махна тая която е 2GB ) мисля, че ще стане приемливо 

Редактирано от MaDCoW (преглед на промените)

Както казаха картата ще стане но не очаквай почти нищо от нея. Имам същата само, че 1gb gddr5 общо взето 30fps на 720. Говоря игри до 2014 някъде.

• Автор
преди 22 минути, Kristian Denkov написа:

Както казаха картата ще стане но не очаквай почти нищо от нея. Имам същата само, че 1gb gddr5 общо взето 30fps на 720. Говоря игри до 2014 някъде.

О не, аз не очаквам да се представя като карта за 500-600 лв, тези новите игри от 2017 няма да ги играя, колкото и да искам, най-тежката игра евентуално, която бих играл е Dirt Rally/4, а най-вероятно ще и намаля настройките на Medium най-много, така че.. 

Редактирано от MaDCoW (преглед на промените)

Ами ако процесора ти е що годе добре може и да играеш горе долу нормално с тази карта. Аз играя с Intel Core 2 Duo E6400 4gb ddr2 доста игри съм изиграл. За 100лв толкоз 

• Автор
преди 10 часа, baikolio95 написа:

GV-R724OC-2GI -> Support PCI Express 3.0 x8 bus interface

FM2A55M-HD+  -> Slots

- 1 x PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE1 @ x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x1 Slot

Не съм запознат особено много. Какво ще рече това? 

преди 11 часа, Roujin Z написа:

Бих казал, че е доста над вграденото видео:

И все пак, по-добър вариант е GT 1030, по-нова е и отново не изисква допълнително захранване, струва около 150 лв.

• Автор
преди 1 час, Радослав Матев написа:

Бих казал, че е доста над вграденото видео:

И все пак, по-добър вариант е GT 1030, по-нова е и отново не изисква допълнително захранване, струва около 150 лв.

http://www.gplay.bg/видео-карта-gigabyte-geforce-gt-1030-oc-2gb-gddr5-64-bit Няма да е проблем, че е GDDR5 нали? Иначе разликата в цената е почти никаква 20-30 лв. сравнение с AMD R7 240 2GB

Ако имаш възможност вземи по-новата (2017 г.) GT 1030. R7 240 е от 2014 г., а и е по-слаба. Едва ли ще я намериш нова с гаранция. Също така на това дъно ако имаш процесор с по-малко от 4 ядра ще те спъва сериозно в игрите, каквато и карта да сложиш. И не, няма значение, че е с DDR5/GDDR5 и т.н., въпроса е да е PCI-E.

http://nikem-bg.net/computer-components/Gainward-GeForce-GT-1030-SilentFX/

• Автор

Добре, благодаря ви за бързите отговори :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.