Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за телевизор

Featured Replies

От известно време искам да си купя нов телевизор.Изискването ми е да е Full HD  и да около 49 инча.Бюджета е 500 евро.И се спрях на този https://www.hardwareschotte.de/preisvergleich/Philips-49-Zoll-Full-HD-LED-TV-49PFS4131-12-p22019604 Някой има ли мнение за този конкретен модел?

Не знам как е в Холандия, ама в България Philips-ите като цяло са некачествени сглобки, даващи много проблеми. Не бих си купил телевизор от тази марка. Според мен правилният избор е Panasonic или Sony, в краен случай, като по-евтин вариант - Samsung или LG. Обърни внимание къде е сглобен. Ясно, че японски няма да намериш :) , но поне да е от EU (че вече има и турски Панасоници :scared:). Правените в Чехия и Словакия например ми се струват сравнително читави. 

И най-важното - не избирай по технически данни в нета. Отиди в някой магазин, и виж на живо каква картина предава това, към което си се насочил. Защото после това ще гледаш.

Успех.

Благодаря за мненията! Аз нямам предпчитания към марки.Преди 10г. си взех този http://www.lg.com/nl/televisies/lg-26LH2000-lcd-tv и още си го гледам.Тогава го взех на сляпо един холандец ми го препоръча( да е жив и здрав човека) много съм доволен.И от картината и от здравината.Понеже е до парното, което миналата година се спука и го заля целия с вода,мислех че ще даде фира,но и до днешен си бачка перфектно.И не бих се разделил с него, ако не се бях преместил в по голямо жилище с по голям хол,което налага закупуването на по-голям телевизор.А LG-то ще го подаря на близки.Филипса го намерих изгодно на едно място.Та реших да се възползвам и да отхвърля тоя дерт.В 14 дневен срок, ако не ми хареса картината мога да го върна.Все пак цената не е единственото водещо нещо в случея.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 час, franchesko написа:

Та реших да се възползвам и да отхвърля тоя дерт.В 14 дневен срок, ако не ми хареса картината мога да го върна.

За да се насладиш изцяло на картината, сигнала трябва да е Full HD какъвто е и телевизора.

Незнам на какъв сигнал си там, но ако гледаш SD и някакви HD канали, картината определено няма да ти хареса много ,на който и да е от тези телевизори или други телевизори с такъв размер.

Телевизия не гледам.Това ,което гледам е предавания онлайн от платформата NovaPlay или сайта на БТВ,което си е пак телевизия, но не в реално време и е през интернет.Там едва ли сигнала е Full HD.През другото време ще се ползва като монитор закачен за настолния.Игри няма да се играят,за сърфиране предимно и най-вече ютуб видеоклипове.Когато си взех ЛГ-то един приятел си взе и той ЛГ само, че два пъти по голям от моя и неговия беше Full HD.Естесвено и за двойно повече пари.Тогава бяхме запалени по манията Dreambox (сателитен приемник) гледахме едни и същи телевизии холандски и български.Тогава тамън излязоха някои Full HD канали и от холандските и от българските.Ами не ми хареса неговата картина,много постна беше.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 25 минути, franchesko написа:

Това ,което гледам е предавания онлайн от платформата NovaPlay или сайта на БТВ,което си е пак телевизия, но не в реално време и е през интернет.Там едва ли сигнала е Full HD.През другото време ще се ползва като монитор закачен за настолния

По малък размер ТV в такъв случай определено ще има и по добра картина.

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.