Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изолирам FM антена, че да не прихваща никакъв сигнал?

Featured Replies

Преди време май пусках тема за това, че субуферът прихваща смущенията от сигнала на мобилните телефони и го предава под формата на звук от колоните. Феритните ядра не бяха особено успешни и затова реших, че може би ще успея да намаля или дори залича тези смушения, ако намеря начин да изолирам антената. По незнайни причини от Микролаб са решили да сложат FM антена на този субуфер, който обаче няма тунер за настройване на честоти, така че целта на тази антена си остава мистерия. Аз така или иначе не слушам радиа по сигнал (само по интернет) и тази антена за мен е тотално ненужна. Та, някой знае ли как мога да я изолирам, че да не прихваща никакъв сигнал? Не искам да разглабям субуфера, защото такова нещо не съм правил досега и не се знае дали после ще успея да го сглобя.

Тази антена, за да прихваща каквото и да е, значи е включена в схемата му-просто я изключи. Ако дадеш поне една снимка как изглежда това, може да измислим нещо.

Няма никаква антена - платката му не е екранирана и се смущава от сигнала на телефоните - дръж си GSM-а по-далеч от него.

Радо!

Събуфера ти трябва да е от модел fc530 за да имаш монтирана антена на него.Напиши точният модел. Инед ти е дал точен отговор при положение ,че системата ти не е от посочената от мен. За да го оправиш, трябва интервенция отвътре , което значи, че отварянето му е задължително!

преди 3 минути, *LZ4JW* написа:

За да го оправиш, трябва интервенция отвътре , което значи, че отварянето му е задължително!

не е задължително...тъй де, пуска го у варела и го залупва...ъ-ъ-ъ...тъй де, фарадеев кафез уе:giggle1:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 33 минути, дръндю написа:

не е задължително...тъй де, пуска го у варела и го залупва...ъ-ъ-ъ...тъй де, фарадеев кафез уе:giggle1:

Ако е твой, съм сигурен, че няма да го направиш!

преди 9 минути, *LZ4JW* написа:

Ако е твой, съм сигурен, че няма да го направиш!

пошегувах се Стефане,  и това не ми е за първи път, а ти си твърде сериозен и не се забавляваш
мисля си, че понякога шегите, ...явяват се добри идеи, ако бъдат схванати от автор на тема във форума
извинявам се ако съм засегнал някой

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.