Премини към съдържанието
zhekata

Проблем с добавянето на роли в Symfony

Препоръчан отговор


Здравейте колеги, от скоро се занимавам с php и по-точно със Symfony и реших да направя един прост проект на него, но имам проблем с задаването на роля user на потребителите който се регистрират. Някой ще може ли да ми каже къде ми е грешката?

Това е user модела:   https://pastebin.com/cHj7J0Qw

Това е  userController-а: https://pastebin.com/pyB2Kd6K

А това е грешката която ми дава Symfony-то:

 

exception.PNG

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от PopPop
      Здравейте!
      Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
    • от Lubo81
      Здравейте , програмисти !   Ако имаме в база данни примерно за писани 2 мин и 30 сек , които ги имаме в index.php , и брояч javascript то при рефреш на страницата ще се рестартира ли брояча и ще "помни " до къде е стигнал ? Благодаря Ви !!! 
    • от c3p0
      Програмен код на php, чрез който се изпраща e-mail с определено съдържание на определен адрес ?
    • от Кристиян Йорданов
      Здравейте,
      Проблема ми е следния искам да направя Cloud в който всеки човек да може да се регистрира и да качва своите файлове обаче да не може другите потребители да виждат файловете на даден потребител. С други думи само той да може да си го вижда моля дайте Totorial или код благодаря ви.
    • от fobioss
      Здравейте! Имам един пробелем когато изтегля файла който съм качил не мога да го разархивирам дава ми грешка  "No Archive Found" "Stream Pincures.rar: The archive is either in unknown format or damaged"
      Файло който тегля дали снимка или някакъв арвих са 0kb или  0mb.
      Upload скрипта си работи без проблем, защото като вляза чрез fps  с Filezilla  и изтегля архива или снимката на моя компютър няма пробелм мога да разархивирам архива и да отворя снимката.
      Това е скрипта в index.php
      <?php $db = mysqli_connect("localhost", "root", "mypassword", "upload"); $sql = "SELECT * FROM up"; $result = mysqli_query($db,$sql); while ($row = mysqli_fetch_array($result)) { echo "<div class='glr'>"; echo "<a href='uploads/".$row['file']."' target='_blank'><img src='uploads/".$row['file']."' ></a>"; echo "<p>".$row['text']."</p>"; $file = 'uploads/'.$row['project']; echo "<a href='includes/download.php?down=".$file."'><button class='downloadbtn' type='button' name='downbtn'>Download</button></a>"; echo "</div>"; } ?> Download.php
      <?php $name= $_GET['down']; header('Content-Description: File Transfer'); header('Content-Type: application/force-download'); header("Content-Disposition: attachment; filename=\"" . basename($name) . "\";"); header('Content-Transfer-Encoding: binary'); header('Expires: 0'); header('Cache-Control: must-revalidate'); header('Pragma: public'); header('Content-Length: ' . filesize($name)); ob_clean(); flush(); readfile("uploads/".$name); //showing the path to the server where the file is to be download exit; ?>  
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.