Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за четене на текст за Андроид.

Featured Replies

Здравейте,

Първо искам да благодаря на всички който помагат на хора като мен да намерят това което търсят :)

Търся програма за четене на текст , онлайн саит , книга и т.н. прочетох един форум и там много рекламират тази SpeechLab 2.0 аз не съм с увреждания и не искам да ми се сменя интерфеиса на телефона по какъвто и да е начин. Просто искам да ми чете интересни статий докато карам например някакъв .txt file  или нещо подобно . Та ако може да ми препоръчате нещо ще съм много благодарен. Мерси предварително.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Пробвахте ли Google Text-To-Speach
Как се използва Google TTS

"Поддържани езици: английски (Австралия), английски (Индия), английски (Обединено кралство), английски (САЩ), бангла (Бангладеш), бангла (Индия), виетнамски, гръцки, датски, естонски, индонезийски, испански (Испания), испански (САЩ), италиански, кантонски (Хонконг), корейски, кхмерски, мандарин (Китай), мандарин (Тайван), немски, непалски, нидерландски, норвежки, полски, португалски (Бразилия), румънски, руски, синхалски, словашки, тайски, турски, украински, унгарски, филипински, финландски, френски, хинди, чешки, шведски и японски."

Българският за съжаление все още го няма. SpeechLab я има само за Windows.

Vocalizer е с български - не съм го пробвал. Има доста негативни отзиви в интерес на истината.

на ‎22‎.‎2‎.‎2018‎ г. в 1:02, FullPower написа:

Просто искам да ми чете интересни статий докато карам например някакъв .txt file  или нещо подобно . Та ако може да ми препоръчате нещо ще съм много благодарен.

Това което ти трябва го има. Ама в бъдеще време след няколко десетки поколения на твоето поколение. И няма да си играят да питат, нито да се ядосват. Направо влизат, намират оферта и се забавляват.
Сбъркал си времето, в което си се родил, и то много назад във времето. Толкова изостанал технологично, че идните поколения ще те гледат като на черно бяла лента.

Иначе четяща на български има и сега, но за Windows. Търсиш в Замунда. За Андроид ще чакаш България да стане индустриална цивилизована зона с повече човеци и питомни животни и заплати по 2000 лв. така че хората да са укрепени финансово.
 Спънката е многото пари за изработка на синтезирана реч. А ти си по-беден и от албанците! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.