Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Doom 3

Featured Replies

Момци как се инсталира игра на комп Doom 3изтеглих я и какво трябва да направя

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Как откъде? Следваш инструкциите - там, откъдето си я изтеглил, трябва да си пише. Оригинална ли е играта?

• Автор

Ми не пише нищо освен за разархивиране,изтеглих всички възможни rar архиватори но никъде не ме пуска сега ще опитам да намеря winrar с него преди много игри съм оправял но на сегашния лаптоп нещо е по различно

Какво като ти изписва? Ако това е торент файл му правиш проверка. Ако има md5 суми ги сравняваш. Щом е архив - след това - гледаш какво е разширението и търсиш съответния разархивиращ софтуер. По принцип повечето  софтуери поддържат основните формати - winzip, winrar, 7zip. Възможно е и сайта, от който си изтеглил файла да е фалшив и да е повреден, може да има и вирус. Варианти много, с толкова информация, толкова помощ.

• Автор
преди 23 минути, Raze написа:

Какво като ти изписва? Ако това е торент файл му правиш проверка. Ако има md5 суми ги сравняваш. Щом е архив - след това - гледаш какво е разширението и търсиш съответния разархивиращ софтуер. По принцип повечето  софтуери поддържат основните формати - winzip, winrar, 7zip. Възможно е и сайта, от който си изтеглил файла да е фалшив и да е повреден, може да има и вирус. Варианти много, с толкова информация, толкова помощ.

Играта е изтеглена от softronic ако е имало вирус лаптопа няма да допусне теглене и мисля че не е торент щото съм в германия и повечето бг сайтове не ги отваря,а относно тези архиватори изтеглих около 10 и със всеки по отделно пробвах и стана с winrar 32 bit а компа е 64 bit опитах да снимам обаче повече от 3 мб снимка не мога да кача а на моя тел минимума е 5 мб абе разархивирах иначе играта и тръгна ся излезнах и не знам къде да я търся няма иконка 

Търсиш из папките там, където си я разархивирал, някакъв изпълним файл. 64 битов комп няма, има 64 битова ОС, съответно 64 битов процесор. Winrar има и 64 битова версия, но на 64 bit OS спокойно си вървят и 32 битови приложения. Снимки от екрана на компютъра се правят с control+prtsc бутони от клавиатурата, като след това можеш с най-обикновения paint на windows да изрежеш и обработиш както искаш, съответно и запишеш в jpg формат снимката. Май ти трябват уроци по компютърна грамотност.

• Автор
преди 24 минути, Raze написа:

Търсиш из папките там, където си я разархивирал, някакъв изпълним файл. 64 битов комп няма, има 64 битова ОС, съответно 64 битов процесор. Winrar има и 64 битова версия, но на 64 bit OS спокойно си вървят и 32 битови приложения. Снимки от екрана на компютъра се правят с control+prtsc бутони от клавиатурата, като след това можеш с най-обикновения paint на windows да изрежеш и обработиш както искаш, съответно и запишеш в jpg формат снимката. Май ти трябват уроци по компютърна грамотност.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Е и?

Значи проблема е решен на половина,играта като се разархивира и тръгва сама,излезна ли от играта на ново трябва да се разархивира,а в същото време файла с играта го няма в нито една директория освен в интернет страницата от където съм я дръпнал

Така като гледам идея си нямаш какво правиш. Питах те какво и откъде точно го изтегли, все още никаква информация не си дал.

• Автор
преди 4 минути, Raze написа:

Така като гледам идея си нямаш какво правиш. Питах те какво и откъде точно го изтегли, все още никаква информация не си дал.

image.jpg

преди 2 минути, Aleksandar Dinov написа:

image.jpg

Ето напиши линка ако имаш възможност от там я дръпнах

• Автор
преди 36 минути, N1K17Y написа:

Абе като нищо не разбираш, си купи тъпата игра, струва 1 ЕВРО. Големите пари изкарвали в Германия, 2 лева нямат в джоба...

Имам достатъчно пари приятел проблема не е в парите а в инсталацията,дали ще е купена или не все тая 

4BB60F6D-00AB-4CDF-93E1-D0DCB58A2AE6.jpeg

преди 5 минути, Aleksandar Dinov написа:

Имам достатъчно пари приятел проблема не е в парите а в инсталацията,дали ще е купена или не все тая 

4BB60F6D-00AB-4CDF-93E1-D0DCB58A2AE6.jpeg

Според теб имам възможност за комп струващ 2000 хилки в бг дали ще имам 1 евро за играта,ако не можеш да помогнеш поне не спами с глупости и неуважение

То да ти помогна ще ми отнеме седмица, нямаш елементарни познания. Аз не мога и да те разбера какво правиш, понеже не можеш и сам да го опишеш.  Ако си чувал какво е стийм и можеш да въведеш един код за играта, по-добре си я купи и играй от там, щом не можеш да разархивираш файл.

• Автор
преди 4 минути, N1K17Y написа:

То да ти помогна ще ми отнеме седмица, нямаш елементарни познания. Аз не мога и да те разбера какво правиш, понеже не можеш и сам да го опишеш.  Ако си чувал какво е стийм и можеш да въведеш един код за играта, по-добре си я купи и играй от там, щом не можеш да разархивираш файл.

Сега я тегля от друг сайт и направо я инсталира,то и да обясняваш аз съм инвалид просто ми трябваше програма дето разархивира но  сега заедно с играта има и некви архиватори,а и опитах да я купя но изклецаната германия ми иска мастер карта а мойта е  друга а и до колкото разбирам като я купиш ти я пращат на адреса на диск

Плащаш си CD key, който ти идва на електронната поща веднага, теглиш Steam, правиш си регистрация, инсталираш клиента, въвеждаш CD key, който си купил от пощата и си теглиш и инсталираш играта легално. После си я пускаш през steam клиента и си играеш - това е.

Цитат

''Имам достатъчно пари приятел проблема не е в парите а в инсталацията,дали ще е купена или не все тая  ''

@Aleksandar DinovЩом проблема ''не е във парите'' и имаш лаптоп за ''2 хилки'', защо не може да си купиш играта от Steam ? Във момента цената й е точно 4.99 евро за базовата игра и 2.99 евро за ''Ressurection of Evil'' експанжъна. Ако не си Doom пурист, а на всички май трябва да е ясно, че не си - ще си купиш BFG версията , която включва Doom, Doom II, Doom III, Ressurection of Evil експанжъна както и допълнителна порция нива, която не идва със ванила верията, озаглавена ''Lost Missions'', за 19.99 евро. Точно такива хора като теб петнят PC гейминга, не че ти си част от него, така или иначе, но определено неграмотни и нагли индивиди като теб са част от причината масовото мнение за PC геймърите да е че са неблагодарни, вредни за индустрията пирати, който никога не си купуват игри  ! Тук не е мястото за помощ, търси помощ от мястото където си се ''сдобил'' със играта.Поне лично от мен помощ няма да получиш. !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.