Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за дъно и конфигурация за около 1800 лева

Featured Replies

Здравейте,уча последна година и днес говорихме за пс билдинг  с господина и той ни обясняваше как дъното взимало голямо участие в перформънса,даже повече от процесора,та реших да питам това дали е вярно? :DСъщо така в момента се чудя,кое според вас е по-добре пс4 про с 4к телевизор и 3 игри за 1800 лева или гемйминг пс отново за около 1700-800 лева,но след 3 месеца някъде,защото в момента видео картите са много скъпи.Благодаря предварително :) 

Аз си мисля, че за игри е най-важно процесора, видеокартата, рам паметта и естествено добро охлаждане. Едно дъно от 200 лева е напълно достатъчно.

Да вземе вашият господин едно дъно от 500+ лева и да сложи на него най-старият и слаб процесор пък да го видя как ще играе някоя игра дето иска едва ли не почти последен модел процесор.

преди 28 минути, Tosho55 написа:

Здравейте,уча последна година и днес говорихме за пс билдинг  с господина и той ни обясняваше как дъното взимало голямо участие в перформънса,даже повече от процесора,та реших да питам това дали е вярно? :DСъщо така в момента се чудя,кое според вас е по-добре пс4 про с 4к телевизор и 3 игри за 1800 лева или гемйминг пс отново за около 1700-800 лева,но след 3 месеца някъде,защото в момента видео картите са много скъпи.Благодаря предварително :) 

Такова животно като PS4 Pro и 4к телевизор за 1700-1800 лева не съществува.Кое ''е п-добре'' , ти си преценяваш, според изискванията.

Те видеокартите и след 10 месеца може да не поевтинеят, може и да поскъпнат, никой не може да каже нищо със сигурност, но според NVidia до края на годината няма да има особена промяна.

Тази година никой да не очаква намаление на цената на видеокартите. Просто се търсят, заради майнинга, от там не стигат за геймърите и те започват да ги търсят и така цените няма как да паднат. Изобщо, докато биткойна не падне драстично и да се задържи така дълго време, забравете за спад на цените. Или купувате карти на надути цени, или не купувате. Това е положението! Дори от Nvidia отложиха представянето на новото си поколение карти, чак за есента, защото сегашното положение на пазара ги устройва и те няма за къде да бързат.

• Автор
на 6.03.2018 г. в 12:24, Inno написа:

Такова животно като PS4 Pro и 4к телевизор за 1700-1800 лева не съществува.Кое ''е п-добре'' , ти си преценяваш, според изискванията.

Моля? :D В ozone.bg ps4pro + 2 игри и 1 джойстик-1000лв в Zora.bg samsung 40 инча 4к 830лв=1830лв

преди 48 минути, Tosho55 написа:

Моля? :D В ozone.bg ps4pro + 2 игри и 1 джойстик-1000лв в Zora.bg samsung 40 инча 4к 830лв=1830лв

Във Ozone PS4 във пакет със Joystick не виждам ? Да не би да са са анонсирали Star Citizen  за конзоли или пропускам нещо ? Не знам какви са тези две игри, но ако са по-стари стари със сигурност ще ги намериш на доста по-добра цена на намаление във PSN магазини, отколкото във Ozone. Исках да кажа, че качествен 4K телевизор за 800-1000 лева не съществува, единственото изключение е може би е TCL P607, но той не се предлага във Европа.Да си купиш 4K телевизор от тук за 800-1000 лева е все едно да си купиш GT 1030 за игра на 1440P/2160P, тоест не особено разумна и рационална покупка.Щом бюджета ти е 800-1000 лева си търсиш 1080p телевизор, най-добре нещо запазено, по-висок клас втора ръка, нов добър 1080P ме съмнява да намериш.

• Автор
преди 11 часа, Inno написа:

Във Ozone PS4 във пакет със Joystick не виждам ? Да не би да са са анонсирали Star Citizen  за конзоли или пропускам нещо ? Не знам какви са тези две игри, но ако са по-стари стари със сигурност ще ги намериш на доста по-добра цена на намаление във PSN магазини, отколкото във Ozone. Исках да кажа, че качествен 4K телевизор за 800-1000 лева не съществува, единственото изключение е може би е TCL P607, но той не се предлага във Европа.Да си купиш 4K телевизор от тук за 800-1000 лева е все едно да си купиш GT 1030 за игра на 1440P/2160P, тоест не особено разумна и рационална покупка.Щом бюджета ти е 800-1000 лева си търсиш 1080p телевизор, най-добре нещо запазено, по-висок клас втора ръка, нов добър 1080P ме съмнява да намериш.

Братле не знам къде гледаш има и пакет даже с 3 игри и игрите не са Star Citizen Assassin's creed origins,Resident evil VII и The last of us :D Най-актуалните игри, и даже съм се объркал за 900 лева е :D А за 1000 има промо с фифа 18 мортал комбат и 2 джойстика

преди 2 минути, Tosho55 написа:

Братле не знам къде гледаш има и пакет даже с 3 игри и игрите не са Star Citizen Assassin's creed origins,Resident evil VII и The last of us :D Най-актуалните игри, и даже съм се объркал за 900 лева е :D А за 1000 има промо с фифа 18 мортал комбат и 2 джойстика

И също телевизора е в топ 10 класации за най-добри 4К телевизори и се реди между тези за по 2000 паунда,така че спокойно взичко съм разследвал

преди 4 часа, Tosho55 написа:

И също телевизора е в топ 10 класации за най-добри 4К телевизори и се реди между тези за по 2000 паунда,така че спокойно взичко съм разследвал

Нарочно иронизирах със Star Citizen примера, но явно не може да схванеш.Конзоли във пакет със Joystick не виждам да има във Ozone.Има пакети със втори Gamepad/Joypad . Цената на посочения от теб пакет е 899 лева и не идва със втори конторлер ! Изобщо не ми изглежда невероятна покупка честно казано, всичките заглавия ще ги намериш сигурно за под 100 лева на намаление във PSN онлайн магазина, може и да не е във един регион, но най-лесно е да си направиш втори PSN акаунт. Втора ръка физически копия също е вариант. До колко Playstation 3 игра във лицето на The Last Of Us e актуална, ти си решаваш.Покажи го този 4k телевизор за 800 лева, дай линк и към ревю.Аз 4к, 40 инчов телевизор не бих купил. Със този бюджет за телевизор си мисля, че ще е най-добре да търсиш висок клас 1080P телевизор със нисък input лаг - колкото по-малко, толкова по-добре, телевизор със 40-50ms е несериозна покупка за игри.Съмнява ме да намериш нов, качествен 1080p телевизор във 4K ерата, във която се намираме.Темата доста се разми, формулирай си въпросите по-добре, пиши по-грамотно и може и да получиш отговор на въпросите си.

• Автор

https://zora.bg/product/ue40mu6102-1 телевизора,А за пс4,явно ти под Joystick разбираш,онези пръчки,които се хващат,но е напълно нормално,аз просто съм свикнал от малко да викам на контролерите на пс4 джойстик,извинявам се за недоразумението,и да пакета е с 2 джойпада.Ето и ревю на телевизора :) Review не успях да намеря,но съм повече от сигурен,че телевизора е добър за цената си! :) 

https://zora.bg/product/ue40mu6102-1 телевизора,А за пс4,явно ти под Joystick разбираш,онези пръчки,които се хващат,но е напълно нормално,аз просто съм свикнал от малък да викам на контролерите на пс4 джойстик,извинявам се за недоразумението,и да пакета е с 2 джойпада.Ето и ревю на телевизора :) Review не успях да намеря,но съм повече от сигурен,че телевизора е добър за цената си! :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.