Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Микрофонът засича

Featured Replies

Имам слушалки Trust GHS-306 USB 7.1, които имат микрофон, който засича звука от слушалките и например когато говоря с приятели по дискорд, те чуват звука ( само силна музика или силно говорене чуват те ). Не искам да е така, идеи ?

Виж дали имаш такава настройка в опциите за микрофон. Къде се ползват тези слушалки, да не би да имаш и друг микрофон и да не си активирал микрофона на слушалките?

mmmm.jpg.9f73a3e433c337528d82bdd50a956cd6.jpg

Може да се активира и настрои и опцията Beam Forming. Така ще се ограничи посоката, от която да възприема сигнал.

• Автор

Нямам Enhacements Tab в настройките на микрофона. Windows 10 ползвам.

Някакъв софтуер към драйвера няма ли допълнителен за настройки на звука? Тези снимки, които съм ти дал, също са от Windows 10 от вградения микрофон на лаптопа ми. Към слушалките трябва да има софтуер за настройка, там гледал ли си какво има? Инсталиран ли е софтуера/драйверите? Друг микрофон има ли системата? Каква е - лаптоп/десктоп?

• Автор

Десктоп, 1 микрофон, слушалките имат софтуер, саунд драйвер не знам, мисля, че имам Realtek

Слушалките ти са USB, което значи, че са си с вградена звукова карта и нямат нищо общо с дъното на компютъра ти или други звукови карти и микрофони, които са закачени, когато ги ползваш. Търси настройки в техния софтуер/драйвер.

Покажи снимка на контролния панел на драйвъра на звуковата карта.

• Автор

ето скрийншот на един от табовете на софтуера на слушалките

sound.png

2.png

Това бутонче ли какво е долу-дясно до синьото под слайдера дето прилича на чукче какво прави като го цъкнеш?

Значи нямаш такава настройка, лошо. Я дай пак на Windows като цъкнеш с десния бутон долу-дясно на таскбара иконката за звука "Recording devices" (или control panel/sounds/recording) - както съм дал горе снимка.

• Автор

Микрофонът е близо до слушалките, може би улавя звука просто и нищо не мога да направя.

Нали е закачен към слушалките, колко близо да е? Иначе с тази опция noise cancellation ще се оправи проблема, но нещо я нямаш. Дай снимка на което ти казах.

2.png

Пробвай да си намалиш микрофона последователно от двата регулатора и тествай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.