Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

J7 2016 не иска да се root-не

Featured Replies

Здрвейте!

Няколко пъти опитах, но не иска и не иска. Казаха ми, че трябва да имам карта памет за целта. Така ли е наистина?

Не си казал какво точно правиш и как. Прави се по следния начин - четеш и изпълняваш инструкциите във връзката:

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j7/how-to/galaxy-j7-2016-sm-j700t-t1-how-to-root-t3696306

Може да пробваш и с инструкциите от видеото, да се ползва Google не е трудно! Все пак си приготви едни фабичен ROM, ако се повреди телефона и не стартира да можеш да го преинсталираш.

Варианти много, трябва да се чете и да се следват внимателно инструкциите. Няма one click, доколкото виждам, за този модел.

• Автор

Знам как се прави, но не се получава по този начин. Исках да разбера трябва ли да имам карта памет.

преди 6 минути, Raze написа:

Варианти много, трябва да се чете и да се следват внимателно инструкциите. Няма one click, доколкото виждам, за този модел.

Чел съм 1 седмица. Тва което сте ми дали съм го правил 100 пъти. Не се получава.

• Автор
току-що, Raze написа:

Кое си правил? Какво точно правиш и кое не ти се получава? Грешка ли ти дава, какво става?

Стъпка по стъпка всичко. Дори ме инструктираха онлайн. Накрая не иска да се зареди. Помня че някакви грешки ми даваше.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j7/how-to/galaxy-j7-2016-sm-j700t-t1-how-to-root-t3696306

значи от този линк правиш всичко, описано в началото " Preparation for ROOTING J7 (2016) : "

и след това " How to ROOT Samsung Galaxy J7 (2016) : "

до " ENJOY your rooted Samsung Galaxy J7 (2016) !! " преди следващите сини надписи и не се получава така ли? Какви грешки ти дава?

• Автор

Не мога да инсталирам. Слагам файла в телефона, а когато дойде време да се избере в папките няма нищо. Всичките са празни.

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

TWRP recovery имаш ли инсталирано? Да не си затрил системата на телефона? Телефона стартира ли?

Имам всичко необходимо. И човека който ме инструктираше не доумяваше защо не става. В крайна сметка ме посъветва да опитам с сд карта. От телефона пиша. Преинсталиран ми е.

Възможно било да е криптиран, така ми каза.

Странно да не се виждат файлове, освен ако нещо не са копирани правилно. Провери файла дали е записан правилно - има ли разширение .zip и дали се вижда като включиш отново телефона в компютъра.

• Автор
преди 3 часа, Raze написа:

Странно да не се виждат файлове, освен ако нещо не са копирани правилно. Провери файла дали е записан правилно - има ли разширение .zip и дали се вижда като включиш отново телефона в компютъра.

Мисля че се виждаше. Но когато ми трябва като го няма?! Правя всичко както трябва. Да не би да съм прецакал нещо докато съм се учил..

Или не си търсил на правилното място/папка или нещо си му променил разширението. Дай го на някой, който разбира, да ти го оправи.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Или не си търсил на правилното място/папка или нещо си му променил разширението. Дай го на някой, който разбира, да ти го оправи.

всичките папки ги дава празни 

преди 14 часа, respekt86 написа:

Имам всичко необходимо. И човека който ме инструктираше не доумяваше защо не става. В крайна сметка ме посъветва да опитам с сд карта. От телефона пиша. Преинсталиран ми е.

Възможно било да е криптиран, така ми каза.

руутването не е ли задължително през сд карта?

преди 1 час, emil644466 написа:

руутването не е ли задължително през сд карта?

Ако беше чел темите, които съм дал по-горе, ще видиш, че не е!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.