Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се свържа със съпорта на Facebook при блокиран акаунт?

Featured Replies

За 2-ри път в рамките на година и половина ми проверяват акаунта за фалшиво име. Изпратих снимка от личната ми карта, (както го изискваха) минаха повече от 48 часа, но ни вопъл, ни стон! Вече смятам, че е тенденциозно и че нещо нередно се случва. Как мога да пиша на съпорта им, без да влизам в акаунта си и без да се налага да говоря по телефона, защото не владея говоримо английски?

преди 29 минути, Agentpat™ написа:

За 2-ри път в рамките на година и половина ми проверяват акаунта за фалшиво име. Изпратих снимка от личната ми карта, (както го изискваха) минаха повече от 48 часа, но ни вопъл, ни стон! Вече смятам, че е тенденциозно и че нещо нередно се случва. Как мога да пиша на съпорта им, без да влизам в акаунта си и без да се налага да говоря по телефона, защото не владея говоримо английски?

някой може да те REPORTVA от много акаунти за фълшиф акаунт и затова може да те проверяват.

Цитат
Ако акаунтът ви във Facebook е забранен, ще виждате съобщение за това, когато се опитвате да влезете в системата. Ако не виждате това съобщение, вероятно просто имате проблем с влизането. Получаване на помощ за вход в системата.
Ние забраняваме акаунти във Facebook, които не съблюдават Условията на Facebook. Част от нарушенията включват:
  • Системно забранено поведение след получаване на предупреждение или многократни предупреждения от Facebook
  • Непоискан контакт с други лица с цел тормоз, реклама, популяризиране, любовни срещи или други неуместно поведение
  • Използване на фалшиво име
  • Представяне за друго физическо или юридическо лице или друго неистинско използване на идентичност
  • Публикуване на съдържание, което не е в унисон с Условията на Facebook
Прегледайте Декларацията за права и отговорности на Facebook, за да научите повече за нашите правила. Ако мислите, че акаунтът ви е забранен погрешно, можете да подадете жалба.

От тука може да им пишеш.

подадете жалба.

• Автор

Жив и здрав да си! Дано да помогне!

Не се получи, за съжаление, защото акаунта ми не е блокиран, а само стопиран, за проверка на името, но аз дефакто нямам достъп до него вече повече от 2 дена и няма как да им пиша за това. През "подадете жалба" не става, защото изписва, че фактически няма блокиран акаунт с такъв емейл, а други опции не виждам. Получава се някакъв омагьосан кръг...

Пробвай да пишеш например на [email protected] ....

Само да кажа, че не потвърждавам че въпросният имейл работи... просто го намерих: http://www.techgyd.com/contact-facebook-directly/6579/ Там има още 6 други варианта... Успех !

• Автор

Благодаря! Ще пробвам и това.

Тези от Facebook нещо не са добре на вярно вчера пуснах един LIVESTEAM На DIEMA SPORT HD и те ми блокираха акаунта за да го отблокирам ми изкаха 100 дани защо съм го направил. 

Във момента чакам да ми пратят един код със който трябва да си активирам акаунта и да им пратя снимка на лицето си и на личната карта и телефонен номер. 

Opera-Momentna-snimka_2018-04-05_190108_

• Автор

При мен засега - нищо! Писах на кой ли не емейл, но резултатът е от умрял писмо. Вече обмислям да ги съдя. И без това са в немилост в момента и още едно скандалче ще им дойде дю шеш!

Изчакайте още 1-2 дни.Ще ви върнат отговор! Като тръгнете да влизате във фб ще ви изпише нещо, но това може да е и забранен акаунт! Дано сте от късметлиите, които просто ги пускат след верификацията на данните! Нещо става, много затягат положението, но да ни държат в неисвестност е изнервящо за много потребители!

• Автор
преди 1 час, Magdalena Popova написа:

Изчакайте още 1-2 дни.Ще ви върнат отговор! Като тръгнете да влизате във фб ще ви изпише нещо, но това може да е и забранен акаунт! Дано сте от късметлиите, които просто ги пускат след верификацията на данните! Нещо става, много затягат положението, но да ни държат в неисвестност е изнервящо за много потребители!

Изминаха вече 9 дни и все още нищо. Явно ще се простя с този акаунт.

• 10 месеца по-късно...

Минаха 10 дена от както им изпратих снимка на личната карата и чакам отговор от съпорта им но никои не ми отговаря.  Някои да ми каже струва ли си да чакам още или да си направя нов профил

• 3 месеца по-късно...
  • 2 години по-късно...

Здравейте,

Моля за помощ! Фейсбук ми блокира профила. Сканирах лична карта, но цяла седмица не ми връщат профила.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.