Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,преди 3 години си купих телефон Samsung Grand Neо преди няколко месеца играх една стара игра, от която се запознах с 2 момчета, братя.Имаха предложение да ми дават ингейм пари за бууст на друга игра.Съгласих се, но не можех да влизам в акаунта на 1 от момчетата от Гугъл Плей следователно с камерата им показах, секунди по-късно бяха влезли в самия ми телефон и можеха да използват нещата на него.Въпроса ми е какво да правя ? Как да спра достъпа им,не ми е пращано нищо (сайтове,линкове и тн.) казаха ми, че няма да злоупотребяват, и това е било само за да мога да вляза в акаунта за да бууствам, но не се чувствам сигурен, могат да виждат всичко и то без да разбирам.

Дал си съгласие! Какво очакваш? Сега ядеш дървото, защото  си глуповат. Купи си самолетни билети, от тях, другия път

1. Сменяш си паролата на Google акаунта, както и всички останали пароли за акаунти, пощи, фейсбук и т.н., които си ползвал през телефона.

2. Фабрично нулиране на телефона с изтриване на всички данни, с цел ако е инсталирано някое приложение за отдалечен достъп да се премахне.

Как така в днешно време заради някакво прости игри си давате личните данни ей така?  Нормалните индивиди така наречените ХОРА Мислят бе пич.  Отиди в профила си в Google Цък на Моят профил -  (Вход и сигурност -  Проверка на сигурността - Вашите устройства.)

След което виж устройствата който имат достъп до профила ти както тези на снимка 1, която ти зададох като пример.
Отхвърли всички устройства който имат достъп. На тази опция отхвърли всички устройства който не са ти познати!

След това отново се връщаш в първите стъпки

Вход и сигурност- цъкни на Влиза не в Google- Потвърждаване в две стъпки. Цък за Включване
Виж в снимка 2
Въведи телефония си  номер и избери в по долния ред как искаш да получаваш код за потвърждаване на входа в Google Профила

След това може да Нулираж телефона си Успех.

асдсдсдсд.JPG

1.JPG

• Автор
на 17.04.2018 г. в 0:03, Raze написа:

1. Сменяш си паролата на Google акаунта, както и всички останали пароли за акаунти, пощи, фейсбук и т.н., които си ползвал през телефона.

2. Фабрично нулиране на телефона с изтриване на всички данни, с цел ако е инсталирано някое приложение за отдалечен достъп да се премахне.

Мерси за съвета,сега като преглеждах неща в Настройките,Диспечер на приложенията има ''програми'' или нещо от сорта с имена ''com.sec.phone'', ''SmartcardService'', ''PageBuddyNotiSvc. (Тези неща са в графата ''Изпълнение'' а във графата ''Всички'' има ''Входни Устройства'' ''Дистанционно Управление'' от които 1 е 632КБ,2рата 1,45МБ,3та 732КБ и 4та 1,18МБ.Надолу има и ''Мобилно проследяване'', ''Нач. на TouchWiz'', ''Плащане със Самсунг'', ''Споделяне с Wi-Fi Direct'', ''ААSAservice'', ''AllShare FileShare Service'', ''Ant HAL Service'', ''Ant Radio Service'', ''Ant+ Plugins Service'', ''Application Installer'', ''Automation Test'', ''BadgeProvider'', ''BluetoothTest'', ''Camera test'', ''ChocoEUKor'', ''DeviceKeystring'', ''DeviceTest'', ''DiagMonAgent'', ''Dialer Storage'', ''ELM Agent'' , ''Wi-Fi Direct'', ''SmartcardManager''.Ако някой от тези неща са подозрителни, с други думи прогр които ми управляват телефона,би ли ми казал какво да направя за да премахна проблема? (Може и други хора да отговарят ако знаят нещо по въпроса).

Това са си системни приложения, ако се съмняваш в някое, потърси информация в google.  Казах ти занули си телефона и си смени паролите - това е най-сигурния начин.

• Автор
на 17.04.2018 г. в 0:03, Raze написа:
току-що, Raze написа:

Това са си системни приложения, ако се съмняваш в някое, потърси информация в google.  Казах ти занули си телефона и си смени паролите - това е най-сигурния начин.

Под занулиране имаш предвид да върна фабрични ?

Да, друг начин не знам да има. Архивирай си важните неща преди това и си прехвърли контактите в google акаунта или си ги запиши във файл във вътрешната/карта памет (нея не я трий).

• Автор
преди 42 минути, Raze написа:

Да, друг начин не знам да има. Архивирай си важните неща преди това и си прехвърли контактите в google акаунта или си ги запиши във файл във вътрешната/карта памет (нея не я трий).

Oк мерси това ще направя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.