Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мишка VPRO V300

Featured Replies

Здравейте  , тая сутрин си разбих мишката в стената , и понеже ме мързеше да обикалям за нова , в магазина под нас си взех мишка VPRO V300 (нищо особено , оптична )  инсталирах драйверите всичко свърши успешно даде ми да преинсталирам лаптопа и т.н. след като се вкл. отново лаптопа мишката си светна ( знак , че по принцип трябва да заработи ) да , ама не . 
Мисълта ми е , някакви нови драйвери ли трябва да тегля или най-вероятно просто не е съвместима с win 10 ? 
вярно , мишката е стара , но съм подкарвал мишки на 10 години на въпросния лаптоп с win 10  .

Благодаря предварително . 

Виж в 'Device manager' дали има устройство с '!'. Тествай мишката на друг компютър, принципно драйверите за такива устройства са стандартни, ако има допълнителни те са за различни функции/бутони.

• Автор

на "device manager "  нямам нищо с " ! "  . Сег опитах да преинсталирам драйверите и този път ми изписа " device not detected " ....

преди 6 часа, Georgiiii написа:

инсталирах драйверите всичко свърши успешно даде ми да преинсталирам лаптопа и т.н

Да преинсталираш лаптопа?Що?

• Автор

имах предвид да го рестартирам .
Както и да е малко след това реших да не ползвам драйверите от диска (оригиналния) а да изтегля тия от сайта на официалният производител , та изтеглих ги мишката тръгна.....отидох пих едно кафе връщам се мишката пак угаснала и не работи , и ми изписва само  "Device not detected "  

Я виж без да инсталираш никакви драйвъри от дискове и сайтове дали ще тръгне.Аз никога не съм ги теглил тия работи  па мишоците са ми работели.

Нямам идея.Ако можеш я пробвай на друг компютър, ако и там не работи, върни я обратно в магазина.Все пак няма смисъл да не го направиш, след като не можеш да я използваш.Аз имам Bloody TL8 и си карам без драйвърите на блъди.Верно, че не мога да си пусна светлинките, ама не ми и трябват.Предишната Х7-ца също си я ползвах без да инсталирам драйвърите.(говоря тия от диск/сайт)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.