Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Counter-Strike 1.6

Featured Replies

Здр сички! :D

Имам някакъв проблем с CS-а. Като го инсталирам ми излиза тази грешка:

Как да го оправя??? Преди си вървеше идеално, ама после нещо се прецака и вече няколко месеца не ще да тръгне :D

fhf.jpg

• Автор
преди 21 минути, Raze написа:

излизат ми некви клипчета дето показват как да си го оправиш ако е купен от валве. да, ама моя е от замунда и като изтрия папката валве от regedit и то нищо не става пак е безполезен като мнение в калдата :^DDDD

Опитай с този Counter-Stirke например: Counter_Strike_1.6_eXpandedCS_build6153.exe / Облако Mail.Ru

Тегли се от скачать, след което избираш отметката " Я хочу скачат етот файл " и после пак Скачать. Имаше го и с директен линк, както и от други облаци, но мисля че от там се тегли най-бързо.

Успех !

Ако не - пробвал ли си с режим за съвместимост с Windows XP SP3 Например... ? От Свойствата на прекият път се прави.

• Автор
преди 8 минути, Freem@n написа:

Опитай с този Counter-Stirke например: Counter_Strike_1.6_eXpandedCS_build6153.exe / Облако Mail.Ru

Тегли се от скачать, след което избираш отметката " Я хочу скачат етот файл " и после пак Скачать. Имаше го и с директен линк, както и от други облаци, но мисля че от там се тегли най-бързо.

Успех !

Ако не - пробвал ли си с режим за съвместимост с Windows XP SP3 Например... ? От Свойствата на прекият път се прави.

пробвах, не става. тоя цс ме страх да го тегля че сигурно е пълен с вируси. проблема е някъде във валве ама не знам как да го отсраня дейба мерси аре

Спокойно, аз съм със същия, само че моя е по-стара версия " eXpandedCS 4554 " и нямам грижи. Дори мога да пиша на български ( с български букви ) с него.

Плюс това си има защита от така наречения "Slowhacking" и други защити мисля... (Expanded Guard) ... ;) Ако толкова те е страх пусни първо една проверка на файла във VirusTotal и тогава го инсталирай.

Поздрави.

• Автор

о мерси ма приемам само поздравите ;) намиг намиг

Па като не приемаш предложенията и хулиш по форума, кво правиш в него?Бахти нахалството.Тая игра струваше колкото билетче за метрото преди известно време.Изчакай разпродажбата и си я купи.

На ти клипче, гледай.Ако не стане, ше си потърсиш в гуглето. намиг намиг ;)

преди 2 часа, kloklo написа:

Здр сички! :D

Имам някакъв проблем с CS-а. Като го инсталирам ми излиза тази грешка:

Как да го оправя??? Преди си вървеше идеално, ама после нещо се прецака и вече няколко месеца не ще да тръгне :D

fhf.jpg

Като си я купиш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.