Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Увеличаване/Намаляване на яркостта

Featured Replies

Здравейте колеги! Преди два дена си закупих лаптоп Lenovo IdeaPad Z500 Втора ръка, лаптопа беше преинсталиран, с нов уиндоус 10. Проблема ми е че след като го взех видях, че като намалям яркостта или я увеличавам няма никаква разлика, явно има някакъв проблем, показва, че се увеличава, а дефакто нищо. Първо реших да се поразровя в google, опитах няколко метода с драйвери нещо не се получи. Мисля, че не е заминал мониторът, защото когато вляза в Intel HD Graphic Proporties  и почна да увеличавам от там яркостта и да я намалявам, работи но не по този начин да увеличи както трябва самата яркост, за това се опитвам да го оправя но безуспешно, някакви идеи? Благодаря предварително!

• Автор
преди 23 часа, =Ivan= написа:

от драйвера на видеокартата е

Инсталирах нови не става, пробвах със стари пак не става 

преди 8 часа, proxy97 написа:

Инсталирах нови не става, пробвах със стари пак не става 

прочети тука кво пише:https://forums.lenovo.com/t5/Windows-10/Ideapad-Z500-Touch-Win-10-Brightness-Problem/td-p/2130356

• Автор
преди 14 часа, =Ivan= написа:

Пробвах с regedit интересното е че след като рестартирах лаптопа и натиснах да намаля яркостта или да я увелича не помня, яркостта се намали, но дотам пак същото и няма мърдане

преди 6 часа, proxy97 написа:

Пробвах с regedit интересното е че след като рестартирах лаптопа и натиснах да намаля яркостта или да я увелича не помня, яркостта се намали, но дотам пак същото и няма мърдане

получило се е същото щото 10-та ти е набутала пак нейния си драйвер,спри автоматичното инсталиране на драйвери

• Автор

Не става по нито един от тези начини, вече не знам какво да правя за това като се прибера на бг, ще го занеса в сервиз, и ще видя какво ще кажат, но все пак ако имате идеи давайте насам.

преди 34 минути, proxy97 написа:

Не става по нито един от тези начини, вече не знам какво да правя за това като се прибера на бг, ще го занеса в сервиз, и ще видя какво ще кажат, но все пак ако имате идеи давайте насам.

тоя драйвер пробва ли го:
https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/win10beta_g1dt001w.zip

• Автор
преди 1 час, =Ivan= написа:

тоя драйвер пробва ли го:
https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/win10beta_g1dt001w.zip

и с него не стана.. реших да вляза в биоса не знам защо просто ей така, и натиснах там да увелича яркостта, и тя се увеличи, чак се учудих. Даже видях, че пише, че съм с уиндовс 8 пък аз съм с 10, за това като се прибера ще сменя уиндолса защото нямам флашка, а от опциите не ми дава да се върна на уин 8 случайно да има вариант да се върна към оригинален уиндолс на самия лаптоп? Преди пробвах пак някаква опция уж за връщане, но един час седя на 41% и го изключих, като го включих нямаше файлове, а все още си беше на 10, даже на first steps и tutarial

преди 6 минути, proxy97 написа:

и с него не стана.. реших да вляза в биоса не знам защо просто ей така, и натиснах там да увелича яркостта, и тя се увеличи, чак се учудих. Даже видях, че пише, че съм с уиндовс 8 пък аз съм с 10, за това като се прибера ще сменя уиндолса защото нямам флашка, а от опциите не ми дава да се върна на уин 8 случайно да има вариант да се върна към оригинален уиндолс на самия лаптоп? Преди пробвах пак някаква опция уж за връщане, но един час седя на 41% и го изключих, като го включих нямаше файлове, а все още си беше на 10, даже на first steps и tutarial

https://support.microsoft.com/bg-bg/help/12415/windows-10-recovery-options

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.