Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем със телефона

Featured Replies

Проблема е следния имам 1 телефон Htc one S като си поставя пръстна на предната камера и дисплея се изключва все едно съм го заключин от бутона забелязах или като си доближа пръста до предната камера и дисплея изгасва и имам още 1 въпрос на този модел дисплеят е доста тъмен  за това реших да попитам защото вътре андройда май е къстом ром на Venom Team 

Това с камерата и пръста не е проблем, а опция като вдигнеш телефона на ухото при обаждане изключва дисплея за да не реагира на докосванията от ухото щото се творят какви ли не неща заради това.

• Автор
преди 2 минути, bulljo написа:

Това с камерата и пръста не е проблем, а опция като вдигнеш телефона на ухото при обаждане изключва дисплея за да не реагира на докосванията от ухото щото се творят какви ли не неща заради това.

Забравих да одбележа че точно до камерата е сензора  но много е досадно само да мине пръста от там на 1 сантиметар и изключва доста е дразнешто как  мога да го спра 

Не знам, не ми е било необходимо да го изключвам а и не е сигурно дали може да се изключи, на жена ми тел. няма сензор и при разговор дисплея не гасне и постоянно ми затваря, изключва си звука, включва самолетния режим и подобни простотии така че си е полезна функция.

Просто трябва да свикнеш да не си слагаш пръстите там.

• Автор
преди 51 минути, bulljo написа:

Не знам, не ми е било необходимо да го изключвам а и не е сигурно дали може да се изключи, на жена ми тел. няма сензор и при разговор дисплея не гасне и постоянно ми затваря, изключва си звука, включва самолетния режим и подобни простотии така че си е полезна функция.

Просто трябва да свикнеш да не си слагаш пръстите там.

Аз не си слагам пръстите просто понякога като си разглеждам във youtube и ми се изморява ръката и си я местя и без да искам минава от там близо до сензора и гасне мн дразнещто

преди 24 минути, Петър Чакъров написа:

Аз не си слагам пръстите просто понякога като си разглеждам във youtube и ми се изморява ръката и си я местя и без да искам минава от там близо до сензора и гасне мн дразнещто

Сензора за близост трябва да работи само в режим на разговор,нещо не е наред в този ром с който работи,най-добре да се флашне със стоков ром.

• Автор
преди 3 часа, AAUUXX написа:

Сензора за близост трябва да работи само в режим на разговор,нещо не е наред в този ром с който работи,най-добре да се флашне със стоков ром.

Преди малко рестартирах телефона и се оправи сега сензора не работи като поставя пръст само като говоря явно е някакъв бъг между времено може ли да ми дадете някой ром за телефона ама оригиналния

Оригиналния сигурно е 4.2 (много стар), и много бързо ще ти се прииска да не си сменял Венъма. Иначе разгледай темите за one S в xdadevelopers за други ромове НО внимателно, този модел е в две разновидности и РОМовете са им несъвместими. Телефона може да умре невъзстановимо при неправилна манипулация. Пробвано дъге.

• Автор
преди 2 часа, rostislaf написа:

Оригиналния сигурно е 4.2 (много стар), и много бързо ще ти се прииска да не си сменял Венъма. Иначе разгледай темите за one S в xdadevelopers за други ромове НО внимателно, този модел е в две разновидности и РОМовете са им несъвместими. Телефона може да умре невъзстановимо при неправилна манипулация. Пробвано дъге.

Телефона си работи много бързо даже съм очуден защото със този двуядрен процесор всички приложения ги отваря бързо по добре да не го закачам да си остане така както е без това не го базикам много само за звънене

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.