Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки тапички

Featured Replies

Здравейте ! Може ли да ми предложите по възможност евтини слушалки с тапички които са с добър и плътен бас и не се чуват от околните близо до мен, защото принципно на мен ми харесват такива с бас, обаче много се чуват от хората до мен... Ще ми предложите ли някакви които сте ги ползвали или знаете някой добри ? Благодаря предварително !

Здравей. Не знам на колко години си и дали можеш да пазаруваш по интернет с карта. Обаче моето предложение е от алиекспрес и съм изключително доволен. Изискванията са ми горе-долу като твоите в случая :) Предимство е че слушалките дето ще ти предложа са и на блутут. Много силен звук и добър бас. А цената е направо символична. Но все пак като говорим за "безжични" слушалки си го има момента с батерията. Трябва да се зареждат и с един заряд карат около 2 часа на близо макс сила на звука. Близо до макса, защото макса не се търпи :)  Другото което е че дойдоха доста бързо последната ми поръчка. За 10 дни, но може да е било на късмет. Обикновенно доставката е между 14 и 30дни. Но пък е безплатна. Поръчах 3 чифта за мен понеже са толкова евтини, единия веднага отиде за един приятел, а след това поръчах сигурно 10 чифта за колеги и познати. Просто всеки като ги чуе и разбере цената и веднага - "Поръчай и на мен, ще ти ги платя". Все още има някакво недоверие към това да се пазарува от нета. Особено директно от Китай. Не знам защо. Аз поръчвам потчи всичко което ми трябва и мога да намеря там. 

Ето линка

Поздрави :) 

• Автор
преди 13 минути, eminem_vr написа:

Здравей. Не знам на колко години си и дали можеш да пазаруваш по интернет с карта. Обаче моето предложение е от алиекспрес и съм изключително доволен. Изискванията са ми горе-долу като твоите в случая :) Предимство е че слушалките дето ще ти предложа са и на блутут. Много силен звук и добър бас. А цената е направо символична. Но все пак като говорим за "безжични" слушалки си го има момента с батерията. Трябва да се зареждат и с един заряд карат около 2 часа на близо макс сила на звука. Близо до макса, защото макса не се търпи :)  Другото което е че дойдоха доста бързо последната ми поръчка. За 10 дни, но може да е било на късмет. Обикновенно доставката е между 14 и 30дни. Но пък е безплатна. Поръчах 3 чифта за мен понеже са толкова евтини, единия веднага отиде за един приятел, а след това поръчах сигурно 10 чифта за колеги и познати. Просто всеки като ги чуе и разбере цената и веднага - "Поръчай и на мен, ще ти ги платя". Все още има някакво недоверие към това да се пазарува от нета. Особено директно от Китай. Не знам защо. Аз поръчвам потчи всичко което ми трябва и мога да намеря там. 

Ето линка

Поздрави :) 

Благодаря пич. И аз съм си харесал едни от там обаче много нямам така доверие кат не мога да ги чуя :D За това ако можеш ще ми предложиш ли някои които се свързват с телефона, а не такива с блутут и с батерии и т.н. :) 

Е точно за телефона тия са ти перфектни. 2 чифта ще вземеш за няма и 20лв. Ще ги заредиш и двата ако ти е проблем батерията и ето ти 4 часа музика. Външна батерия ако имаш си безсмъртен. 

Иначе си поръчвах и с жица от там, пак добре си свирят но много по-слабо естествено (нямат предусилвателчето дето го има в безжичните) А и се чуват от околните :) Та няма да ти свършат работа. В рейса се оплакваха ако слушам на макс. 

Все пак ето линка. Обърни внимание все пак на цената! За тия пари от тук може да си вземеш само такива за еднократна употреба, а тия си имат даже и микрофон и контроли. Здрави са.

Изчакай все пак други предложения. Но аз лично трудно бих се навил вече да поръчам от български търговец. 

• Автор
преди 12 минути, eminem_vr написа:

Е точно за телефона тия са ти перфектни. 2 чифта ще вземеш за няма и 20лв. Ще ги заредиш и двата ако ти е проблем батерията и ето ти 4 часа музика. Външна батерия ако имаш си безсмъртен. 

Иначе си поръчвах и с жица от там, пак добре си свирят но много по-слабо естествено (нямат предусилвателчето дето го има в безжичните) А и се чуват от околните :) Та няма да ти свършат работа. В рейса се оплакваха ако слушам на макс. 

Все пак ето линка. Обърни внимание все пак на цената! За тия пари от тук може да си вземеш само такива за еднократна употреба, а тия си имат даже и микрофон и контроли. Здрави са.

Изчакай все пак други предложения. Но аз лично трудно бих се навил вече да поръчам от български търговец. 

И аз така... Обаче не обичам такива безжични и със зареждане.. Най-много си обичам с жица обаче искам да са силни с хубавия бас и околните да не ги чуват, защото и аз като теб слушам предимно в рейса

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 24.06.2018 г. в 0:25, eminem_vr написа:

https://it.aliexpress.com/item/Original-Langsdom-JM21-In-ear-Earphone-Headphone-Colorful-Headset-Hifi-Earbuds-Bass-Headphones-High-Quality-Ear/32735828834.html?spm=a2g0y.search0104.3.26.3bc578deTws4jL&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10152_10151_10065_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10820_10821_10302_10059_100031_524_10103_10624_10623_10622_10621_10620-10620,searchweb201603_2,ppcSwitch_5&algo_expid=73c5a4cf-9263-42ef-8930-67c0a17c6693-3&algo_pvid=73c5a4cf-9263-42ef-8930-67c0a17c6693&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0 Какво ще кажеш за тях ?

преди 9 часа, TheLegendBG написа:

Какво ще кажеш за тях ?

Ще кажа че няма и 4лв с доставката. Както искаш го разбирай. Не очаквай кой знае какво, но пък за тия пари поръчай даже два чифта :D Иначе поне с тоя модел няма да се чува толкова отстрани. 

преди 13 часа, spielberg написа:

Тук си харесай нещо

Тези двойните пробвал ли си ги? Има ли ефект от 2те говорителчета :) (или както се наричат)?

преди 4 часа, Can Oa написа:

Тези двойните пробвал ли си ги? Има ли ефект от 2те говорителчета :) (или както се наричат)?

ZS5 съм ги пробвал, свирят много добре за цената си, но са неудобни за повечето уши, или поне за моите, нужно е да се преправят тапите или да се закупят по-добри, за да се извлече максимума, тези за 5-10 долара, които съм пробвал, също свирят за разлика от други за тази цена.

С тези тапи съм ги отписал отдавна миналата година бях с тях и големи ядове брах то , че на всяка крачка падаха , няма хентсфрии  . Сега ползвам тези от половин година и съм страшно доволен супер як звук и ако си наместиш настройките и бас вадят . https://www.citytel.bg/headset-samsung-galaxy-j3-2016

Да така е падаха и като цяло са неудобни, но като звук няма място за сравнение, доста по-скъпи, говорим за над 200 лв. трудно се съревновават. С малко играчка човек може да ги направи да са удобни-то зависи и от конкретните уши. Също така и еквалайзера трябва да се пипне леко заради високите.

преди 3 часа, adersa написа:

С тези тапи съм ги отписал отдавна миналата година бях с тях и големи ядове брах то , че на всяка крачка падаха , няма хентсфрии  . Сега ползвам тези от половин година и съм страшно доволен супер як звук и ако си наместиш настройките и бас вадят . https://www.citytel.bg/headset-samsung-galaxy-j3-2016

Има решение , като се вземат селиконови капачки с подходяща форма. Такива, каквито дават сега при покупка на самсунг 9.

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.