Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Добро утро! Някои запознат ли е да ли може чрез ДСК Директ да се прехвърлят пари в друга сметка на същата банка.Благодаря предварително.

Да може. Но задължително трябва да имаш активирано онлайн банкиране. За което дърпат май 2.90 лв на месец . 

• Автор
преди 5 минути, Dora666 написа:

Да може. Но задължително трябва да имаш активирано онлайн банкиране. За което дърпат май 2.90 лв на месец . 

Аз имам но не знам от къде точно стават тия прехвърляния.
Пусни една снимка ако можеш че не знам там в менюто къде да отида че е на зор работата.
Благодаря ти.

от тука ли е??

FireShot Capture 5 - ДСК Директ_ - https___www.dskdirect.bg_Page_default.aspx.png

След малко, че сега не съм на лаптопа. Не е от там май.

преди 1 час, =Ivan= написа:

Аз имам но не знам от къде точно стават тия прехвърляния.
Пусни една снимка ако можеш че не знам там в менюто къде да отида че е на зор работата.
Благодаря ти.

от тука ли е??

FireShot Capture 5 - ДСК Директ_ - https___www.dskdirect.bg_Page_default.aspx.png

Точно там на снимката ни цъкаш върху синия бутон горе вдясно- Създай превод .

Отваря се меню и избираш третото

20180624_095746.png

Излиза меню 

20180624_100030.png

Там попълваш данните . Трябва да ти дойде и смс за потвърждаване , който трябва да се вкара бързо има срок май 10 мин. 

Сори за лошите снимки но трябваше да ги режа, че форума изписва че големи

• Автор

Отново благодаря,а знаеш какво се пише на Основания,Още пояснения и Платежна система /Бисера или Рингс,Или да ги оставям тия редове празни.

FireShot Capture 6 - ДСК Директ_ - https___www.dskdirect.bg_page_default.aspx.png

преди 1 час, =Ivan= написа:

чрез ДСК Директ да се прехвърлят пари в друга сметка на същата банка 

преди 15 минути, Dora666 написа:

Отваря се меню и избираш третото

20180624_095746.png

Излиза меню 

Добре де, той иска да мята пари в същата банка, а ти го пращаш да прави междубанков превод...

преди 1 минута, =Ivan= написа:

Отново благодаря,а знаеш какво се пише на Основания,Още пояснения и Платежна система /Бисера или Рингс,Или да ги оставям тия редове празни.

FireShot Capture 6 - ДСК Директ_ - https___www.dskdirect.bg_page_default.aspx.png

В основание пишеш това, което правиш: Захранване на сметка, Заем, Покупка на смартфон или каквото там се сетиш.
А платежната система я остави Бисера и щом превеждаш в същата банка, ще се видят парите след 3-4 минути.
Рингс системата е бърз превод между различни банки и струва 10 или 12 лева, но парите от превода постъпват в другата сметка за 15-ина минути и когато ти е спешно, ползвай тази система.

• Автор

е това трябва да е значи

FireShot Capture 7 - ДСК Директ_ - https___www.dskdirect.bg_page_default.aspx.png

Да, не съм отворил моята, но мисля това беше.
То си пише всичко, което е супер в ДСК Директ.

Отдолу маркираш "Преведи сега", ако искаш веднага да се преведат.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, algor написа:

Да, не съм отворил моята, но мисля това беше.
То си пише всичко, което е супер в ДСК Директ.

само не знам кви пояснения да им давам

основание

Да Съжалявам че се намесих...

Но обикновено получавам пари и уж съм гледала как ми ги привеждат но ...като кучето касапин се получи 

Сори!

преди 1 минута, =Ivan= написа:

само не знам кви пояснения да им давам

основание

На мен ми пишат 

Захранване на сметка.

Кажи защо превеждаш парите.
Аз обикновено пиша Захранване на сметка, когато превеждам.

пп. Това го пишеш в Основание.
Долното поле го остави празно.
То се ползва, когато не стига горното и понякога като превеждам на лизинга там пиша номер на договор или номер на фактура и дата и не ми с есъбират в горното поле.
Дано съм ти обяснил разбираемо...

преди 1 минута, Dora666 написа:

Да Съжалявам че се намесих...

Не, няма проблем, защото помощта винаги е от полза, но просто в бързината не е догледано и затова се обадих и аз.
Може и така, както каза, да се преведат, но таксата мисля е друга.
Стотинки са, разбира се, а не левове, но не виждам смисъл да се дават на банката.

• Автор

Благодаря ви помощта.Превода е направен написах Захранване на сметка.

• Автор
преди 3 минути, algor написа:

50 стинки ли ти взеха такса, че ми стана интересно?

Сега погледнах не ми е отчело такса.Може би по късно,играя покер в един сайт и като вкарам пари в него таксата ми я отчита чак след 2-3 дена.

Може да си като мен - до определен брой преводи в БГ да не ти се начислява такса.
Аз съм с 50 превода или не помня колко точно и затова те попитах.
Не е важно, де, просто информативно.

Ползвам ДСК Директ от години.По сметката ми внасят пари от наеми и пенсия ,НО СЪМ КОНФИГУРИРАЛ ТАКА „ЧЕ ОТ СМЕТКАТА МОЖЕ САМО ДА СЕ ПЛАЩАТ  МОИ  БИТОВИ СМЕТКИ ! Никакви  други преводи  ОНЛАЙН, дори и плащане на данъци на други от семейството ми , САМО МОИТЕ! Може да е параноя , но смятам , че така трябва за по -голяма сигурност.Дори вече започнах да си плащам сметките чрез онлайн банкиране  чрез ПИБ , там всичко е без пари, сметката и трансакциите!За такси за преводи към сметката не мога да кажа ,аз не си превеждам мои пари там. Сигурно има и те може би са по 2 лева за превод. ДСК стана много гадна банка,не само поради таксите , но и постояно пълни офиси с чакащи хора,особено сутрин в понеделник! Имам познат работещ в един от офисите ,които казва че поради малките заплащания има голямо текучество на персонал и новите нямат необходимата подготовка.Голяма алчност- една страна натоварен офис , от друга малки заплати!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.