Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Huawei p20 или p20 lite

Featured Replies

Здравейте! От почти година имам Nokia 5 и съм адски доволен за парите си е отлична машинка. Touch сензор, постоянно го ъпдейтват даже в момента е 8.1.1, но когато си го купувах имаше и huawei p10 lite, но реших да взема нокията, защото huawei не ъпдейтват много андроидите на телефоните си главно с каквото излиза с него остава в повечето случаи. Искам да си закупя p20 или p20 lite. Обичам да снимам, адски много снимки правя. Игри почти не играя, главно социалните мрежи и снимки нищо друго. Кое си заслужава повече спрямо цена/качество p20 или p20 lite пак да спомена държа да е добър на снимки :) благодаря 

Р20, разбира се, измежду тези двата, но споделете бюджет, който сте готов да похарчите, за да ви предложим нещо оптимално за парите си (ако има, разбира се).

• Автор
преди 21 часа, algor написа:

Р20, разбира се, измежду тези двата, но споделете бюджет, който сте готов да похарчите, за да ви предложим нещо оптимално за парите си (ако има, разбира се).

Около 500 макс 600лв. В замисимост от моят план p20 явно отпада, защото идва малко по-скъп. Макс 600лв мога да дам и то държа да е адски добра камерата, за съжаление не знам по-добра камера от p20 :) за тези пари 

преди 4 часа, D101149 написа:

Около 500 макс 600лв. В замисимост от моят план p20 явно отпада, защото идва малко по-скъп. Макс 600лв мога да дам и то държа да е адски добра камерата, за съжаление не знам по-добра камера от p20 :) за тези пари 

Много противоречия в две изречения.
P20 е далеч от 600 лева, защото при операторите най-евтиния вариант е малко под 700 лева в брой с най скъпите планове от 45-50 лева.
Изплащането отива още по-нагоре.

В рамките около 600 лева и по-надолу бих препоръчал да погледнете Samsung Galaxy S6+ и S6, които за изискванията ви са чук.

• Автор
преди 11 часа, algor написа:

Много противоречия в две изречения.
P20 е далеч от 600 лева, защото при операторите най-евтиния вариант е малко под 700 лева в брой с най скъпите планове от 45-50 лева.
Изплащането отива още по-нагоре.

В рамките около 600 лева и по-надолу бих препоръчал да погледнете Samsung Galaxy S6+ и S6, които за изискванията ви са чук.

Да извинявам се... Ставаше въпрос за p20 lite до 600лв. p20 отпада, защото цената му е с най-скъпия план 400лв,а с такъв, който искам аз е около 700лв :) Вариантът е п20 лайт или s6+ както казахте, но s6+ не е ли стар телефон вече? p20 lite е излязал преди няколко месеца? 

п.п даже сравнение p20 lite с s8 е по-добър от към процесор, камера,паметта е същатата не знам :) 

преди 12 минути, D101149 написа:

Да извинявам се... Ставаше въпрос за p20 lite до 600лв. p20 отпада, защото цената му е с най-скъпия план 400лв,а с такъв, който искам аз е около 700лв :) Вариантът е п20 лайт или s6+ както казахте, но s6+ не е ли стар телефон вече? p20 lite е излязал преди няколко месеца? 

п.п даже сравнение p20 lite с s8 е по-добър от към процесор, камера,паметта е същатата не знам :) 

Извинявам се и аз - грешките ни са 1 на 1. :hush:

За Samsung Galaxy A6+ и Samsung Galaxy A6 говорех, но така стават грешките, докато човек пише и гледа мач по ТВ.

P20 Lite ползвах около 5-6 дни преди месец някъде и хич не съм доволен.
При по-интензивно ползване (аз така ползвам апарати) замислянето му идва вповече, мултитаскинга запецва, а батерията не ми изкарваше деня.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, algor написа:

Извинявам се и аз - грешките ни са 1 на 1. :hush:

За Samsung Galaxy A6+ и Samsung Galaxy A6 говорех, но така стават грешките, докато човек пише и гледа мач по ТВ.

P20 Lite ползвах около 5-6 дни преди месец някъде и хич не съм доволен.
При по-интензивно ползване (аз така ползвам апарати) замислянето му идва вповече, мултитаскинга запецва, а батерията не ми изкарваше деня.

хмм.. Интересно на пръв поглед много го хвалят всички по ревютата от към всичко много странно.. даже четох че държала 2 дена батерията

преди 7 часа, D101149 написа:

хмм.. Интересно на пръв поглед много го хвалят всички по ревютата от към всичко много странно.. даже четох че държала 2 дена батерията

Това за кой говорите, че аз споменах две марки в поста си?

• Автор
преди 1 час, algor написа:

Това за кой говорите, че аз споменах две марки в поста си?

за п20 лайт иначе а6+ е добър, но май п20 лайт е по-добър?

• Автор
преди 1 час, algor написа:

Аз не мисля, че P20 Light е по-добър, но щом сте решил вземете да си го купите направо, а?

не, не съм решил. Нали за това пуснах тема :D Въпросът е следният как може да ме накарате, че A6+ е по-добър от него? A6 във всички случаи не е, но A6+ може и да е. Гледах много тестове и p20 lite е по-бърз, но вие ако се аргументирате може и да ме убедите в противното. Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам просто искам да си взема максимално добър телефон за тези пари. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте, колеги! От днес съм горд собственик на P20 Black :) 850лв.. заслужава сии всеки един лев, сериозно! Адски нощни снимкии прави много съм доволен. Препоръчвам ви го моят дойде  и със силиконово калъвче :) Исках синия, но и черният става ;) 

преди 1 минута, D101149 написа:

Здравейте, колеги! От днес съм горд собственик на P20 Black :) 850лв.. заслужава сии всеки един лев, сериозно! Адски нощни снимкии прави много съм доволен. Препоръчвам ви го моят дойде  и със силиконово калъвче :) Исках синия, но и черният става ;) 

Е, P20 е друга бира и то най-добрата от дискутираните два модела по-горе.
Честито и със здраве да се ползва!

От къде го взехте на тази цена?

• Автор
преди 8 часа, algor написа:

Е, P20 е друга бира и то най-добрата от дискутираните два модела по-горе.
Честито и със здраве да се ползва!

От къде го взехте на тази цена?

Теленор с план на 25лв и съм доволен. :) 

преди 9 часа, D101149 написа:

Не, мерси :) Ще си остана със Самсунека и DSLR-a .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.