Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка на Bluetooth безжична преносима колонка

Featured Replies

Предложете безжична преносима Bluetooth колонка до 100-120лв? Не съм роб на марки, но е препоръчително да е нещо познато или поне да не е някоя реплика на JBL.
Спрял съм се на Anker SoundCore 2 
Трябва ми силен звук, качествен звук и бас.
Четох, че енкъра не е много добър в това, затова в краен случай ще е XB20..

Сега се сещам, че имам и възможност да взема нещо от USA(amazon или където там) и познати ще ми го доставят, така има повече избор. $80-90 ако е от USA.

преди 3 часа, pi4a7a написа:

Предложете безжична преносима Bluetooth колонка до 100-120лв? Не съм роб на марки, но е препоръчително да е нещо познато или поне да не е някоя реплика на JBL.
Спрял съм се на Anker SoundCore 2 
Трябва ми силен звук, качествен звук и бас.
Четох, че енкъра не е много добър в това, затова в краен случай ще е XB20..

Сега се сещам, че имам и възможност да взема нещо от USA(amazon или където там) и познати ще ми го доставят, така има повече избор. $80-90 ако е от USA.

А размера има ли значение? Кое е по важното - да е портативна или да е мощна? Ще я носиш с теб в планината или искаш да озвучаваш новобранска сбирка с нея? 

Аз имам такава и мога да кажа че вади изненадващо силен и добър звук за размерите си и батерията държи нещо около 10ч. Цената е символична и за твоя бюджет може да вземеш 3-4 да си ги наредиш да ти свирят :)  Препоръчвам я защото имам опит с нея.

Иначе в алито има голям избор. ТЪРСЕНЕ НАД 30$

Аз имам следната, бях си я взел от UK преди около 3 години и е с уникален звук и бас за цената си. Има и много екстри. За съжаление, виждам само втора употреба или refubrished:

https://www.ebay.com/itm/Sharkk-BoomBox-Wireless-Bluetooth-Speaker-High-Deff-Stereo-Music-Phone-Calls/152873270798?epid=1080195123&hash=item2397f4fe0e%3Ag%3ANAIAAOSwoFVaYpew&_sacat=0&_nkw=sharkk+boombox&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313&LH_TitleDesc=0|0

• Автор
преди 14 часа, eminem_vr написа:

А размера има ли значение? Кое е по важното - да е портативна или да е мощна? Ще я носиш с теб в планината или искаш да озвучаваш новобранска сбирка с нея? 

Аз имам такава и мога да кажа че вади изненадващо силен и добър звук за размерите си и батерията държи нещо около 10ч. Цената е символична и за твоя бюджет може да вземеш 3-4 да си ги наредиш да ти свирят :)  Препоръчвам я защото имам опит с нея.

Иначе в алито има голям избор. ТЪРСЕНЕ НАД 30$

Размера няма значение. Бас и звук това ме интересува. Екстри от сорта на IP68/rugged не са задължителни. 

преди 1 минута, pi4a7a написа:

Размера няма значение. Бас и звук това ме интересува. Екстри от сорта на IP68/rugged не са задължителни. 

Препоръчвам ти я заради звука. Другото са допълнителни екстри, а и не пречи да понася поне малко на тормоз. Моята мога да кажа че доста съм я разхвърлял насам натам без да я мисля и нищо и няма. Добре свири ще останеш изненадан :)

• Автор
преди 2 минути, eminem_vr написа:

Препоръчвам ти я заради звука. Другото са допълнителни екстри, а и не пречи да понася поне малко на тормоз. Моята мога да кажа че доста съм я разхвърлял насам натам без да я мисля и нищо и няма. Добре свири ще останеш изненадан :)

Ще се разходя из магазините за да видя на живо XB20, ако не ми хареса поръчвам тая. Благодаря.

• 3 години по-късно...

Има ли нещо средна хубост с не супер надути бАси, но добър звук, за двора на село да става-демек не се търси компактност? И да е стерео.
Ако има и радио ще е плюс!

Поносима цена (под 100лв)

Източника освен блутуут - какъв може да е?
Обмислям и вземане на някакъв бюджетен таблет, че брато е с един 5" телефон... (ПС е туу мъч за село), а вече има и 100ГБ интернет :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.