Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6.1 (2018) или Huawei Mate 10 Lite

Featured Replies

Здравейте,

Имам намерение да закупя нов телефон и съм се спрял на тези два модела. До сега всички смартфони, които съм използвал, са били Samsung и съм доволен от тях, но в случая за бюджет около 500 лева, не мога да взема по-добър Samsung от тези два модела. Молбата ми е, ако някой има впечатления от въпросните модели и марка смартфони, да сподели своето мнение. 

Nokia 6.1 (2018)

Huawei Mate 10 Lite

Това, което ми харесва при Nokia 6.1, е наличието на USB type C и фактът, че е тазгодишен модел, което трябва да осигури по-дългосрочна поддръжка. От другата страна Huawei - по-добри харектеристики, но липса на NFC, USB C и съответно минологодишен модел. Телефонът няма да се използва за игри, но искам да взема нещо, което да работи прилично в близките 2-3 годинки.

Погледни и Xiaomi Mi A2 (Mi6 X) ,който не е никак лош избор.

• Автор

Благодаря за предложението. Имаш ли наблюдение върху моделите, посочени от мен? Истината е, че съм скептично настроен към марката "Xiaomi", заслужено или не, затова бих предпочел Samsung, Sony, Nokia или Huawei.

преди 6 минути, Тонев написа:

Благодаря за предложението. Имаш ли наблюдение върху моделите, посочени от мен? Истината е, че съм скептично настроен към марката "Xiaomi", заслужено или не, затова бих предпочел Samsung, Sony, Nokia или Huawei.

Нямам преки наблюдения над посочените телефони,но в момента ползвам xiaomi redmi 5,имам го от няколко месеца и съм много доволен,софтуера е на ниво,редовни ъпдейти,хардуера и той ми е достатъчен.Имам познати който също ползват xiaomi телефони,които също са доволни от тях.Същото не мога да кажа за huawei.

• Автор

Благодаря Ви за съветите. До днес съм използвал единствено Samsung смартфони, но за този бюджет техните конкуренти предлагат устройства с по-добри характеристики. Ще се радвам, ако още някой изкаже мнение за смартфоните на Nokia и Huawei, било то за конректните модели или като цяло. 

Аз съм с Huawei. Близо година вече ,никакви забележки ,яка батерия, отлична камера , достатъчно място, с Андроид 8/скорошен ъпдейт/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.