Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за избор на телефон-Употребяван Iphone или нов друга марка.

Featured Replies

Здравейте! Имам Lenovo Vibe s1 lite. Като цяло съм доволен от него, въпреки че ми е създавал  дребни проблеми, но тези дни гледам разни обяви и реших да се подновя малко. Конкретно съм си харесал iphone 6s gold 16gb, който ще ми излезе около 600лв (12 месеца по 51лв). Въпросът, обаче е заслужава ли си да дам 600лв за употребяван модел, въпреки че е с гаранция 1г.. или да си купя някакъв друг чисто нов.

И другото, което ме интересува е как се държи шестицата с тоя двуядрен процесор ?  Не идва ли малко слаб или за ios е достатъчен.

За мен по-добрия вариант е малко по-скъп модел на безлихвен лизинг.
Да не говорим, че моделът с 16ГБ го спряха отдавна и този, който ще ви продадат е доста стар (като производство).
Разгледайте в iStyle моделите и големината, защото там безлихвената промоция на изплащане е добра и много хора около мен се възползват от нея.

Според мен не си заслужава. Доста скъпичко за поостаряващ модел.

За тези пари можеш да си купиш спокойно някой среден клас актуален Android, с прилични параметри.

И според мен- не. Като цяло под iPhone 7 моделите не си заслужават- старички са и няма да имат support след време..

Има едно явление в момента на пазара. Нарича се Pocophone F1, нова марка на Xiaomi. Не е имало досега такова чудо - без излишни екстри с последния флагмански SoC - SD845, че и с течно охлаждане. За около $ 300 - 330. Даже на промоция в emag - 680 лв. 

преди 43 минути, slavi91 написа:

[...]Конкретно съм си харесал iphone 6s gold 16gb[...]

С какво те привлича ябълката ? Никога, ама наистина никога не бих си закупил такова устройство. Само ако ми го подарят бих го имал.

Гледам, намира се за по-малко от тези пари ... https://www.olx.bg/ads/q-iphone-6s-gold-16gb/?search[order]=filter_float_price%3Aasc  И все пак-много са !

Ето едно сравнение:

Compare Apple iPhone 6s vs. Samsung Galaxy A6+ (2018) vs. Samsung Galaxy A8 (2018) - GSMArena.com

Тези и трите телефона могат да се намерят за под 600лв.

Samsung Galaxy A6 - Google Търсене - един колега има този от преди няколко дни. С по-новия Android 8 Oreo е. Има светкавица и на селфи-камерата ! ;]

Samsung Galaxy A6+ - Google Търсене

Samsung Galaxy A8 - Google Търсене - Аз съм с него, също може да се обнови до осмицата Android, но аз засега винаги му давам "по-късно".

Все пак, ето разни малко или много интересни видеа в тубата: iphone 6s vs samsung galaxy s8 - YouTube

iphone 6s vs samsung galaxy a8 - YouTube ...

iPhone обаче е с малък екран... няма microSD слот ... съответно и с по-малка батерия...

• Автор
Здравейте отново! Благодаря Ви за мненията наистина ми помогнаха и ме накараха да размисля. Наистина не си струва да дадеш 600лв за 3г  употребяван телефон. Днес ще се разходя по магазините и ще си купя чисто нов телефон (101% ще е Самсунг-имах Самсунг преди Леново-то). Ще пиша по-късно какво съм избрал.
  • Автор

Колеги да се похваля. В крайна сметка си купих златист galaxy A8. Огромни благодарности, че ме разубедихте и отказах поръчката за шестицата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.