Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся 3 приложения

Featured Replies

Здравейте.

Телефонът ми е горе-долу нов и е с Андроид. Имам нужда от 3 приложения. Четох в български и чужди сайтове, но така и не успях да намеря нужната информация. Изпробвах някакви, но не съм доволен.

1. Имам нужда от безплатно приложение за обработване на снимки. Да може да се изрязва част от снимка; да се сглобяват 2-3-4... снимки; да има някакви ефекти като филтри и разни подобни; да може да се поставя текст, стрелки, линии и т.н.; да може да се замъглява част от снимката; да може да се очертава даден обект с правоъгълник или кръг /Paint има такава елементарна опция/ и разни други. Не ми трябва нещо извънземно, а да мога през телефона да обработя снимка, ако се наложи. Четох, че може да е комбинация между две приложения, защото едното имало еди какви си екстри, а другото други, но не пишеше кои са тези приложения. Така че може да е едно, а може и да са две, но с различни функции.
Също така ще помоля да ми препоръчате и някое платено. Ако платеното е много по-добро от безплатните, евентуално мога да взема и него, но честно казано предпочитам безплатните.

2. Имам нужда от безплатно приложение за обработване на видео. Да може да се реже част от него; да се сглобяват няколко видеа; да се слага текст, звук, снимка върху видеото; да има опция за замъгляване на лице, номер на кола и т.н. Да има и други опции някакви, с които да мога в движение да обработя клип.
Също така ще помоля да ми препоръчате и някое платено. Ако платеното е много по-добро от безплатните, евентуално мога да взема и него, но честно казано предпочитам безплатните.

3. Това приложение може да е безплатно, но може и платено. Няма значение какво е, но е важното да е добро и наистина да работи. Всъщност не знам дали има такова приложение, настройка на телефона или нещо друго, но ще обясня от какво имам нужда, а вие ще си кажете мнението.
С телефона правя снимки, клипове и аудиозаписи, които се записват в паметта му. Наскоро попаднах в две ситуации: 1. Без да искам изтрих клип; 2. Дадох телефона на познат да разгледа снимки и той изтри няколко, които не трябваше, а ми бяха важни.
Имам нужда по някакъв начин всички снимки, видеа и аудиозаписи, които правя, хем да се записват в телефона /както е по подразбиране/, хем по някакъв начин да се записват в облак, на друг компютър или на друго място, НО ...:
- когато се запишат на другото място, то през телефона да не могат да се изтрият. Тоест, ако някой ми вземе телефона да види, че са записани на телефона и да ги изтрие, но да не знае, че автоматично са записани на друго място, а и да знае да не може да ги изтрие;
- това друго място, на което ще се запишат да е сигурно. Под "сигурно" имам предвид само аз да имам достъп или упълномощен от мен човек, да не може всеки втори да го хакне /проникне, разбие, .../;
- до това място каквото и да стане човек да няма достъп от телефона ми. Примерно да се запаметяват автоматично на някой компютър, имейл или облак и само аз да знам на кои и в тях да влизам през лаптопа си или друг лаптоп, на когото предварително съм дал достъп;
- за да стане това запаметяване на друго място /ако въобще е възможно/ ще трябва да имам интернет. Но в някои ситуации може да нямам обхват примерно. Тогава има ли начин видеото, което направя да се запамети стандартно в телефона, но в същото време на друго тайно място в телефона. Който вземе телефона да го изтрие от нормалната папка, но да не подозира за наличието на друга скрита. Също така ако някой с малко по-големи познания започне да рови телефона, то пак да не може да го открие и дори изобщо да не заподозре, че има скрито копие някъде в телефона. Е, вече ако го дадат на свръх специалист или лаборатория, тогава няма как да остане клипът скрит, но това едва ли ще се случи.

Благодаря предварително за помощта :).

• Автор

Виж датите на статиите. Предпочитам информацията да е от след средата на 2017-а, но ти благодаря за труда.

опитай powerdirector има няколко версий но трябва да се плаща за да се махне Made by powerdirector текст от дясно долу

• Автор

За видео инсталирах тези: FilmoraGo, KineMaster, Adobe Premiere Clip.

За снимки тези: PhotoDirector, Screen Master LightX Photo Editor.

Продължавам да се лутам за точка 3.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.