Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде се намира вече "Преглед като", как да видя последователите ми, .....

Featured Replies

Здравейте! Преди виждах много ясно как да видя как изглежда профила ми публично или като определен човек. Сега фейсбук е променен и се убих да търся това "Преглед като", но така и не го намерих. Сигурно е много лесно, но....не мога да го намеря.

Другият ми въпрос как да видя последователите ми и къде са настройките, с които мога да забранявам или разрешавам да имам последователи.

Или къде са настройките, с които мога да определя дали някой може да ми предлага приятелство или мога да получавам само съобщения.

Също така искам да попитам мога ли от някъде да забраня коментар на определен мой пост? Тоест да заключа коментарите към някой от постовете ми на собствената ми стена?

И има ли възможност изобщо за изключване на коментарите за всичко от моята стена?

Много от нещата, които питам преди виждах, а сега нещо явно недовиждам.

Благодаря предварително!

преди 2 часа, LilavataDama написа:

Здравейте! Преди виждах много ясно как да видя как изглежда профила ми публично или като определен човек. Сега фейсбук е променен и се убих да търся това "Преглед като", но така и не го намерих. Сигурно е много лесно, но....не мога да го намеря.

Другият ми въпрос как да видя последователите ми и къде са настройките, с които мога да забранявам или разрешавам да имам последователи.

Или къде са настройките, с които мога да определя дали някой може да ми предлага приятелство или мога да получавам само съобщения.

Също така искам да попитам мога ли от някъде да забраня коментар на определен мой пост? Тоест да заключа коментарите към някой от постовете ми на собствената ми стена?

И има ли възможност изобщо за изключване на коментарите за всичко от моята стена?

Много от нещата, които питам преди виждах, а сега нещо явно недовиждам.

Благодаря предварително!

Тази опция изчезна преди около месец. Надявам се скоро отново да я пуснат.

2. Влизате във раздел '  Приятели ' и отдолу би трябвало да видите " Последователи " относно забраняването и разрешаването: Настройки > Публични публикации > Кой може да ме последва. 

3. Влизате във Настройки > Поверителност > Кой може да ви изпраща покани за приятелство [ Има 2 опции: Всички или " Приятели на приятели " за жалост няма ' Никой, А ако не искате никой да не ви изпраща, ще трябва да си премахнете повечето приятели и да оставите само най-близките. Колкото по-малко общи приятели толкова по-добре. ]

4. Има опция: Кой може да коментира Вашите общодостъпни публикации.. мисля, че опция за изключването на коментари освен за приятелите няма.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

• Автор

Благодаря ви за изчерпателния отговор! Единствено не си видях последователите, но предполагам, че това е така, защото в настройките се оказа, че съм ограничила последователи да са ми само приятелите, а не публично. И може би в такъв случай отпада този бутон, на който пише Последователи. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.