Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Always On Display за Samsung J6 2018

Featured Replies

Здравейте приятели ! Можете ли да ми помогнете с това приложение, така изтеглих си го и си го сложих на телефона обаче проблема е, че много силно свети в тъмното и не може да се промени и бута много батерията... Знаете ли как да оправя тези проблеми или да ми покажете друга версия на това приложение, защото аз не можах да намеря за моя телефон друга версия.... 

БЛАГОДАРЯ предварително !

Телефона ти не поддържа Always-on display , няма как което и да е приложение да имитира тази функция.

Можеш все пак да опиташ някое друго : 

https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggEFCgNBT0Q%3D:S:ANO1ljKg_38&gsr=CgiCAQUKA0FPRA%3D%3D:S:ANO1ljKBNDQ

https://play.google.com/store/search?q=always on display&c=apps

В Wikipedia пише че Galaxy S7 и S7 Edge използват екрани които изключват черните пиксели докато се използва тази функция, аз съм с A8 2018, но не знам дали и за мен важи, но аз в крайна сметка не използвам този часовник, малко или много ми изтощава батерията повече, няма как.

Мога да ти предложа това: EveryCover(Smart Flip Cover) – Apps on Google Play ... С него, ако имаш така наречения "калъф-тефтер", когато го отвориш, екрана на телефона се включва сам и обратното.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.