Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем сьс звука и известията на Xiaomi Redmi 5plus .

Featured Replies

Здравейте , колеги!

Лека седмица на всички!
При разговор моя телефон Xiaomi Redmi 5plus не вади хубав и силен звук.
Силата на звука е много важен за мен,защото слабо чувам и сьм сьс слухов апарат!
Извинявайте и още един вьпрос за моя телефон,когато сьм на мобилен нет - не получавам известия в това число и звукови от Gmail,Skype ,SMS?

Помагайте!
Благодаря предварителнo!

Reset до фабрични настройки.....+ apk от Google Play за звук.

• Автор
преди 1 час, Person написа:

Reset до фабрични настройки.....+ apk от Google Play за звук.

Благодаря,кое приложение ще ми препорьчате за звук от Google Play?

За звука в руски сайт пишат, че преминаването на район Бразилия усилва звука, но се отнася за Xiaomi Redmi Note 5, не знам при теб ще подейства ли. Колкото до приложения... няма да стане.

• Автор
преди 1 час, lupis написа:

За звука в руски сайт пишат, че преминаването на район Бразилия усилва звука, но се отнася за Xiaomi Redmi Note 5, не знам при теб ще подейства ли. Колкото до приложения... няма да стане.

И на Бразилия е зле звука!

В какво се изразява "зле звука"? Имаш ли база за сравнение с друг телефон? Защото го хвалят, че има силен звук: https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=92004&pid=1449947#pid1449947

Толкова си може телефона. Може да пробваш да го включваш на високоговорител или да пробваш някакви слушалки, въпреки че ще трябва най-вероятно да са върху ушите заради апарата. Относно известията, виж дали не е включен някакъв икономичен режим.

Не знам на кой оператор си, но пробвай да си активираш VoLTE - цък.. Поддържа се при Vivacom/Telenor. Може и да помогне в случая.

За звукови известия от различни приложения, аз ползвам приложението NotifiCon - Notification Sound Manager app

С неговата помощ имам различни звуци за известия от различните приложения, които аз лично ползвам:

Google Keep

OLX

Viber ... всъщност за Viber не го ползвам, защото той си има вградена функционалност за използването на различна мелодия за звънене и звук за известие при съобщения.

Може да опиташ да зададеш един -два звука за няколко приложения и да видиш как ще се държи телефончето.

• Автор

Благодаря на всички за сьветите!

След ресет на телефончето всичко си дойде на място!

• 2 месеца по-късно...

Като начало върнете заводски настройки, по- горе това е решило проблема. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.