Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Схема на свързване на моноблок част от мощно крайно стъпало Bose

Featured Replies

Здравейте приятели!!!Наскоро ми попадна тази платка от мощен усилвател Bose.Човекът който ми я даде каза че до последно е работила,но доста време е стояла забравена в някаква маза.На пръв поглед няма видима причина да е изгоряла.Моля ви за съдействие,ако има някой който е наясно със подобни схеми или платки от тази марка да ми подскаже кой от изводите къде трябва да се върже,благодаря предварително!!!

Ето и снимки:

BYBKU5.jpg

9oFN9l.jpg

xUCorV.jpg

VsMULq.jpg

V2MlF3.jpg

2tr4Ec.jpg

gUeHzf.jpg

8pIKzS.jpg

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Във фейсбук-а имаш много коментари,а не си казал с какво захранване е въпросното стъпало.Само платката ли е,има ли други модули?

в такъв случай трябва да се снабдиш със схема,захранване,вход,изход няма как да познаем,трябва схема.Това е доста мощно стъпало,предполагам около 200 wat,всякакви експерименти на свързване могат да го унищожат.Не бързай,намери схема.

Има ли нещо написано на платката,номер на продукт,дата на производство или нещо друго

Що се занимаваш с тея боклуци не ми е ясно, трябва ти мощен трансформатор с бифилярно  захранване, което струва повече от този боклук. Ако кажеш от какво крайно стъпало е извадено, марка/модел може да се опитаме да потърсим схема. 

• Автор

Ами за съжаление имам само платката.Подходящо мощно захранване което би паснало също имам,интересува ме разположението на изводите.Освен че марката е BOSE с друга информация не разполагам.

преди 21 часа, dido1983 написа:

Ами за съжаление имам само платката.Подходящо мощно захранване което би паснало също имам,интересува ме разположението на изводите.Освен че марката е BOSE с друга информация не разполагам.

Отиваш в най-близкия аудио-телевизионен сервиз и за скромна почерпка ще ти кажат къде какво се подава - захранване, сигнал, изходи за колони и т.н. Може и да се провери дали е в изправност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.