Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за слушалки AKG K518

Featured Replies

Здравейте, колеги. Гледах тези слушалки за 100 лв. и като цяло ми хареса това, че са шумоизолиращи на такава цена, а аз точно това търся. Притеснява ме, че ревютата, които гледах в YouTube са 7-8 годишни и ми стана интересно дали звукът ще е лош, ако си взема тези слушалки. Не съм запознат как е при слушалките, но например видеокарта на 2 години вече се води стара и не подкарва всичко. Явно при слушалките няма такова нещо? Други слушалки, които гледах са Sony MDR-V55. Кои са по-добрите? Също така, ако има по-добри предложения до 100 лв. съм готов да ги разгледам. 

На характеристики са добре, не съм ги слушал и не мога да кажа повече. Предвид ценовия си клас предполагам, че ще звучат прилично добре. 

Слушалките са много добри и свирят много плътно и качествено. В този ценови диапазон няма други слушалки, които да бият по качество и сила на звука AKG. Аз имам следващия модел AKG K618 /115dB SPL/V @1kHz; 2000mW;  16Hz – 24kHz/ и съм изключително доволен от тази евтина слушалка какво може. 

• Автор

Излезе ми оферта и взех Сонитата за 60 лева, благодаря за мненията все пак. Доволен съм за сега от избора.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.