Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Внос от Холандия

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам нещо относно продажбата на автомобил внос от Холандия. Та на скоро ми пратиха автомобил със RDW на мое име и искам да го продам на друго частно лице. Документа който имам е един лист а4 формат със чип карта и това е всичко. Стандартната процедура със нотариус и покупко продажба не става понеже не е регистрирана в кат и ми отказаха. (тук имам застраховки, еко такса и номера, което разбира се искам да избегна). Свалих от Интернет едни бланки на холандски и уж със тях ставало, но не съм сигурен(там се отбелязва номер на автомобил, имена на новия собственик и че колата отговаря на техническото състояние в което казвам като продавач че е и тнт). Та въпроса ми е как да е препродам на друго частно лице или мога ли да е продам на приятел на фирмата и евентуално от там на друго лице. Ще съм благодарен ако някой знае някаква вратичка да сподели, че ми е важно. Благодаря... 

Добре са те насадили на пачи яйца.Интересно как се озовал тоя автомобил на твое има в RDW(холандския КАТ) като това се случва само чрез прехвърляне,в един от филиялите на Post kantor в Холандия,в присъствието на купувач и продавач,срещу прествянето на докуметн за самоличност от двамата и срещу заплащането на такса от 9 и нешо преблизително 10 евро.Купувача трябва да има и адресна регистрация в Холандия.Няма вариянт просто,който ей так да тия пратят регистрирана на твое име.Цялата история доста насмърдява на лайна...

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.