Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Местене на текст в Dreamweaver 8

Featured Replies

Значи имам следния проблем.Създавам няколко реда в layer и ги подравнявам в началото.Но след това искам да минат още малко в страни,но нито с space нито с tab става,въобще не помръдват.Ето една снимка:

dreamw12uk.jpg

Искам последните три реда да се подредят като горните редове,а и въобще съм забелязал,че не мога да местя нищо.Нито снимки нито текст.Горните редове съм ги подравнявал в Frontpage,ама страниците ми са правенив Dreamweaver и в Frontpage се губят другите формати.Ако може малко помощ!

• Автор
Е от къв зор ползваш леари за таблици не си ли чувал

Ам хубаво,ама в таблица пак не иска да се мърда текста,даже създадох нова страница и написах една думичка,слагам курсора пред думата и натискам space и текстът не помръдва на никъде angry.gif

Ам хубаво,ама в таблица пак не иска да се мърда текста,даже създадох нова страница и написах една думичка,слагам курсора пред думата и натискам space и текстът не помръдва на никъде angry.gif

Що не го сложиш в unordered list <ul> </ul>

• Автор

Аз открих как да местя текста,където си поискам.Става чрез Preformatted text ,но пък сега като имам готов текст целия формат се губи и всичко си отива където си поиска,а не където аз му кажа.Другия вариант е да направя талица и да слагам линковете един по един,ама имам около 20 линка блях не ми се местят толкова много. :eek:

Аз открих как да местя текста,където си поискам.Става чрез Preformatted text ,но пък сега като имам готов текст целия формат се губи и всичко си отива където си поиска,а не където аз му кажа.Другия вариант е да направя талица и да слагам линковете един по един,ама имам около 20 линка блях не ми се местят толкова много. :eek:

Е аз ко ти разправям ако знаеш html <ul><li>link1</li><li>link2</li></ul>.

ако не стане така използваи таблици.

Лесния начин - преди редовете които искаш да преместиш сложи примерно тирета и ги направи еднакъв цвят с фона.

cool.gif

Имах същия проблем но никой не успя да даде един качествен отговор за тази текстообработка. Всеки навякъде хвали тази програма но по отношение на форматиране на текст не предствлява нищо пред "frontpage". Лично мнение. Аз лично държа на правилното израцяване в Българския език защото се чуствам Българин и за това мисля, че изразяването в писменна форма трябва да е правилно. Ако някой знае нещо повече за тексто обработката нека да сподели/става въпрос за Dreamweaver 8/. Иначе аз си ползвам FrontPage за форматиране на текст.

Ами с моя скромен опит не си позволявам да давам съвети, но мисля че решението на пролема ти е като натиснеш Ctrl + Shift и тогава натискаш Space колкото ти е нужно.

Ctrl + Shift и тогава натискаш Space колкото ти е нужно.

купете си книги ве хора..аз преди да прочета една книга за Дрийма не знаех за всички негови възможности и тайни...за 3-4 дена се премята една голяма книга

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.