Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mp3 player с вградена музика

Featured Replies

Здравейте! Скоро не съм писала, а сега имам няколко въпроса. Наскоро закупих на майка ми mp3 player " Gigi D'alessio AKAI AK828 ". Зная, че е китайско, евтино изпълнение и т.н. На въпрoсния плеър има качена, вградена по някакъв начин музика на този Gigi D'alessio... Искам да я махна, но като вържа плеъра с компа и никъде не се откриват тези песни. Качвам друга музика, но за да стигна до нея трябва да мина през тези песни и тогава. Като се изключи и отново се включи, не мога да слушам от там докъдето съм стигнала, а трябва пак на ново.... Дълга и широка. Иначе пък вади чуден звук.  Как да махна тези песни и как да се слуша като хората, а не всеки път отначало? 

П.П. гледам, че този Coby mp828 е същият като този, който съм купила.

Може да са скрити файлове. Имаше начин да се видят от настройките на папките или с отделна програма.

Като дадете на свойствата показва ли ви се скрити папки/файлове?

• Автор
преди 1 минута, ice_lion__01 написа:

Може да са скрити файлове. Имаше начин да се видят от настройките на папките или с отделна програма.

Като дадете на свойствата показва ли ви се скрити папки/файлове?

Давах show hidden .. но не излезе абсолютно нищо. В момента не е в мен, за да пробвам каквото и да било, но ако има тук идеи, ще опитам.

Ами каквото си купила това ще слушаш - все едно да купиш диск на Веско Маринов пък да искаш да слушаш Емануела

• Автор
току-що, ined написа:

Ами каквото си купила това ще слушаш - все едно да купиш диск на Веско Маринов пък да искаш да слушаш Емануела

Туй то, викаш... Тез ги не слушам хахахах. Ще почакам, някой може да има по-находчиво предложение.

Инсталиран ли е съпътстващият софтуер. На компютър какво се вижда като файлова система?
Има си и слот за външна карта.

• Автор
преди 15 минути, DarkEdge написа:

Инсталиран ли е съпътстващият софтуер. На компютър какво се вижда като файлова система?
Има си и слот за външна карта.

Съпътстващият софтуер е дискче, на което има само програма за конвертиране на видео. На компютъра се виждат папки - music, photo, ebook ... В папка Music има някаква друга с име ALT и някакъв файл, с разширение alt, който опитах да изтрия, но не става. Има слот за външна памет, но не съм го пробвала. Не зная дали няма пак да излязат песните при онези другите, италианските, освен това има ограничение до 2 gb. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.