Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за проследяване на вайбър

Препоръчан отговор

Здравейте! Коя програма за проследяване на вайбър ми препоръчвате, само чатовете бих искал да следя? За андроид. И моля, обяснете ми как става инсталирането и какво ми трябва, за да я инсталирам. Искам да упражня контрол над сина си. Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-лесно е с дублиране на вайбър на компютър.
Друг е въпросът колко е етично това.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за сина ми, който бих искал да наблюдавам. Аз съм баща и се притеснявам. Като приятели сме с него, говорим, но все пак той е в деликатната 14 годишна възраст. Моля ви, помогнете ми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирате си viber на компютъра (предполагам, че е някой Windows - 7-10) и с неговия телефон удостоверявате вайбъра на компютъра.
Това е накратко казано

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Здравейте!При мен пък проблема е обратен-някой следи моята преписка във Вайбъра и даже изпраща своите коментари  както на мен,така и на събеседника от моето име!Как да се отърва от досадника,явно използва някоя шпионска програма!Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Слави Исламов написа:

Здравейте!При мен пък проблема е обратен-някой следи моята преписка във Вайбъра и даже изпраща своите коментари  както на мен,така и на събеседника от моето име!Как да се отърва от досадника,явно използва някоя шпионска програма!Благодаря!

В настройки - - >акаунт--> работен плот и таблети може да видите дали работи вайбър и на друго устройство - таблет, компютър освен на вашето. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правих-не показва никакви устройства,в това число и моят смартфон.Излиза само покана да инсталирам вайбър на компа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Слави Исламов написа:

Правих-не показва никакви устройства,в това число и моят смартфон.Излиза само покана да инсталирам вайбър на компа.

Друго което може да направите е да изтриете акаунта си след което да регистрирате нов, това ще прекъсне връзката ако има друг смартфон работещ с този акаунт - настройки - - >акаунт - - - >деактивиране  на акаунт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Здравейте,

Помогнете ми за програма за следене на вайбър. 

Предлага се една която хаква зцелия телефон, но е 600 лв и не зная дали е активна и е ОК.https://www.spymaster.bg/category/podslushvane-na-gsm-i

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

И аз да се включа в тази тема... 

Все пак има ли програма, която може да проследи viber, messenger. Как да разбера дали се проверя моя viber. Попаднах на Android Monitor и Free android Spy. И как да изключа антивирусната (не говоря за Google protect), за да се инсталират програмите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
на 23.01.2019 г. в 10:00, DarkEdge написа:

Инсталирате си viber на компютъра (предполагам, че е някой Windows - 7-10) и с неговия телефон удостоверявате вайбъра на компютъра.
Това е накратко казано

Как точно да влезна във друг вайбър, и то лесно ли е ?🙂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 23.08.2020 г. в 19:37, Misheto написа:

И аз да се включа в тази тема... 

Все пак има ли програма, която може да проследи viber, messenger. Как да разбера дали се проверя моя viber. Попаднах на Android Monitor и Free android Spy. И как да изключа антивирусната (не говоря за Google protect), за да се инсталират програмите. 

Да има лии?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...

Аз споря с моя приятел ,че вайбъра няма общо  като търсиш нещо в Гугл .Той се оправдава че влиза в Да търси в Гугл и се отразява на вайбъра че е влизал в него .Имали такова нещо може ли да се отрази на вайбъра .Благодаря ви 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...