Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чиликов може да се върне на “Герена”

Featured Replies

Нападателят на Насионал Мадейра Георги Чиликов може да се върне на стадион “Георги Аспарухов” от началото на следващия сезон, съобщи радио “Гонг”. Бившият футболист на Левски почти със сигурност ще напусне португалския клуб. Наскоро се появи и информация, че няколко френски отбора се интересуват от него, но старши-треньорът на българския шампион Станимир Стоилов отдавна се оглежда за нов нападател и може да се опита да си върне Чиликов. Условията обаче това да се случи са две – футболистът да не си уреди трансфер в чужбина и ръководството на Насионал да не иска прекалено много пари. В същото време излезе информация, че Чиликов може да се върне в Бургас, но наставникът на “сините” бе категоричен: “Футболист като него не е нито за Черноморец, нито за Нафтекс”. Ръководството на Левски няма още много време да картотекира нов футболист за европейските турнири, тъй като първия мач на “сините” за Шампионската лига е на 26 юли в София с победителя от срещата Сиони (Грузия) – Баку (Азербайджан).

На днешното сутрешно занимание защитникът Лусио Вагнер тренира отделно от останалите си съотборници. Той със сигурност ще пропусне утрешната контрола на тима с чешкия Бърно. Не е добро и състоянието на Костадин Дяков, който получи контузия по време на мача с ОФК Београд. Днес той тренира сам във фитнес залата. Следобед на възпитаниците на Станимир Стоилов им предстои още едно занимание.

SPORTAL.BG

Нападателят на Насионал Мадейра Георги Чиликов може да се върне на стадион “Георги Аспарухов” от началото на следващия сезон, съобщи радио “Гонг”. Бившият футболист на Левски почти със сигурност ще напусне португалския клуб. Наскоро се появи и информация, че няколко френски отбора се интересуват от него, но старши-треньорът на българския шампион Станимир Стоилов отдавна се оглежда за нов нападател и може да се опита да си върне Чиликов. Условията обаче това да се случи са две – футболистът да не си уреди трансфер в чужбина и ръководството на Насионал да не иска прекалено много пари. В същото време излезе информация, че Чиликов може да се върне в Бургас, но наставникът на “сините” бе категоричен: “Футболист като него не е нито за Черноморец, нито за Нафтекс”. Ръководството на Левски няма още много време да картотекира нов футболист за европейските турнири, тъй като първия мач на “сините” за Шампионската лига е на 26 юли в София с победителя от срещата Сиони (Грузия) – Баку (Азербайджан).

На днешното сутрешно занимание защитникът Лусио Вагнер тренира отделно от останалите си съотборници. Той със сигурност ще пропусне утрешната контрола на тима с чешкия Бърно. Не е добро и състоянието на Костадин Дяков, който получи контузия по време на мача с ОФК Београд. Днес той тренира сам във фитнес залата. Следобед на възпитаниците на Станимир Стоилов им предстои още едно занимание.

SPORTAL.BG

Ами за какво го продаваха тогава?

• Автор

Да ти кажа те Левски винаги продават и винаги се завръщат футболистите. Нещо не са им качествени трансферите. И хубаво, че го продадоха това дърво. Стискам палци да му намерят друг заблуден отбор, че да не се връща, защото ще развали колектива и защото е пълна боза. Нещо като Ибрахимович, че и по-зле! :help::wors::)

Да ти кажа те Левски винаги продават и винаги се завръщат футболистите. Нещо не са им качествени трансферите. И хубаво, че го продадоха това дърво. Стискам палци да му намерят друг заблуден отбор, че да не се връща, защото ще развали колектива и защото е пълна боза. Нещо като Ибрахимович, че и по-зле! :help::wors::)

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Не съм запознат с този отбор biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Като Гонзо и други. Продават ги в чужбина, след това отбора, който ги е закупил осъзнава, че е направил голяма грешка и гледа да се отърве от тях възможно най-бързо. Нормално за футболисти излезли от Левски (без да се обижда никой).

Очаквайте го до 1 година в Турция - забравен. Не че някога някой го е помнил.

• Автор

Ако отиде в Турция, за мен той и неговите приятелчета в Турция трябва да си направят самостоятелен отбор, наречен Булгарспор /може и Левскиспор/.

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Ако отиде в Турция, за мен той и неговите приятелчета в Турция трябва да си направят самостоятелен отбор, наречен Булгарспор /може и Левскиспор/.

Браво супер си biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

В никакъв случей :) не ни трябва отново ..... тамън се отървах ме от него angry.gif дано и от Гонзо се отървеме :yanim:

Аз знам , че Чиликов е отказал на Мъри Стоилов , защото новият треньор на Насионал е бил доволен от него !!! Сега обаче не мога да намеря пълната статия sad.gif Но със сигурност знам , че няма да се върне....поне това пишеше в статията за него !

• Автор
Аз знам , че Чиликов е отказал на Мъри Стоилов , защото новият треньор на Насионал е бил доволен от него !!! Сега обаче не мога да намеря пълната статия sad.gif Но със сигурност знам , че няма да се върне....поне това пишеше в статията за него !

Надявам се да е така! Имаме си достатъчно класни и добри нападатели!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.