Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

отключване на bootloader/root

Featured Replies

Добър вечер колеги някой

ще може ли да ми помогне. Имам следните питания.

1.как мога руутна Huawei p9 lite VNS_L21без да е отключен bootloader-а (четох че един колега беше споменал че можело да се руутт-не без да се отключва)

2. как да отключа bootloader-а без кода койъо ми трябва понеже сайта  на huawei дето се вземаше кода вече функционира. Гледах че има програми за получаване на тоя код ама се заплаща. някой ако знае програма или друг начин ще съм много благодарен 

п.с благодаря за помоща предварително.

За какво ти е роот ?

Много е сложно за тия телефони

Виж Тук ..................ЛИНК

• Автор

сега ще погледна благодаря

никъде не видях за отключване  на bootloader-a или да го руутна без отключване другото го знам само отключването ме мъчи

Ето ЛИНК

На моето Леново от подписа съм слагал и пробвал над 50 къстъмни рома ................не се занимавай :) Като имаш в предвид ,че при мен съм с медиатек процесор и лесно като 2+2 .Всички къстъм ромове имает некви бъгове ,в началото може да не се проявяват ама после :)

• Автор

няма да ми е първия телефон който съм руутвал ама тоя ме измъчва

благодаря

С ква версия на андроид си ?

• Автор

сега разбрах ама аз ли съм прос или... аз нямам такъф код за bootloader-а и не видях инфо за инсталиране на twrp и двата линка са еднакви де то ми даде

EMUI 5.0.3 

android 7.0

Аз ползвам на Samsung S6+ повече от година и половина custom ROM и никога не съм имал проблеми или бъгове. Всичко зависи от това как е направен самия ROM.

Така си е :) Ама мен лично ми е втръснало .................само самсунга не ми е руутнат .........какво ли не съм правил Леновото и таблета :) ...........единствения гъдел е ,че махаш повечето ширпотреба като софтуер :)

• Автор

най ще е лесно как да се сдобия кода за отключване без да се налага да плащам  в сайта който ми даде намерих много полезна информация но не и начин или аз съм прос и така де как да го получа без да се налага да плащам и нещо българско няма ли и по опростено

Без код е много трудна работа. Въпреки всичко опитай с тази програма:http://www.uo5oq.com/forum/showthread.php?t=3889

Форумът е руски ,но се разбира .

В 4pda хората много грамотно обясняват как се прави всичко за тоя модел.

• 1 месец по-късно...

пак от руския форум има програма за отключване на бутлодъра за ZTE   която разпознава повечето модели и на huawei 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.