Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледахте ли Fast and Furious Tokio Drift!

Featured Replies

Гледахте ли филма? Аз много се запалих по дрифтинга и катастрофирах.

Ще чакам DvdRip поне.Иначе всички серии ги гледам заради колите,като кино са кръгла нула.

Да, аз също го гледах, щях да чакам да излезне на DVD, но нямах търпение и го изгледах със лошо качество!!!

Да и е супер слаб, страшно ме разочарова, първите два бяха яки, но този е адски зле, никакъв смисъл нищо cool, а само смешници като се почне от главния Lucas Black - никакво излъчване на пич, е няма как да ме кефи. С пародията на мафии и смешни гангстери ми заприлича на евтина комедийка. Колите и момичетата(на заден план) са добри :) може би заради тях си струва да се гледа, но на голям екран.

• Автор

Как така няма да ти хареса? Аз мисля, че този филм е просто велик. Аз сам сигорен, че не си усещал самото удоволствие от дрифта.

Да и е супер слаб, страшно ме разочарова, първите два бяха яки, но този е адски зле, никакъв смисъл нищо cool, а само смешници като се почне от главния Lucas Black - никакво излъчване на пич, е няма как да ме кефи. С пародията на мафии и смешни гангстери ми заприлича на евтина комедийка. Колите и момичетата(на заден план) са добри wink.gif може би заради тях си струва да се гледа, но на голям екран.

Взе ми думите от устата,напълно споделям мнението ... като тези дето ги дават по SKAT TV ...

Аз ще го чакам на DVD,от познати чух доста лоши коментари за филма.sad.gif

Изключително смотан филм. Гледах го само заради колите. Общата ми оценка за него е "3" и я получава за коли и вложено старание. Иначе, толкова тъп филм не съм гледал отдавна!

и на мене ми е супер тъп главния герой - грозен ония китаеца - грозен момичето - грозно. Абе прото гола вода даже и 1ца не му давам

• Автор
и на мене ми е супер тъп главния герой - грозен ония китаеца - грозен момичето - грозно. Абе прото гола вода даже и 1ца не му давам

Аз не знаех, че в Япония има китайци!

Как ще е грозна бе? :)

Не е кой знае какво, но е най-добрият от серията.

Нямало смисъл? - Точно тук поне имаше някакъв смисъл за разлика от предните две части! :help:

Гледах го филма и въобще не ми хареса,но момичето си е красиво.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.