Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Microsoft Office Word 2003

Featured Replies

Много съжалявам, че ви занимавам с глупости, но една роднина иска да направи една операция с Word, а аз имам малко температура и съм болничък и просто не можах да дам всичко от себе си за решаването на проблема, затова моля вас!

Ситуацията е следната - имам 2 файла с различни имена и съдържание, важни отделно едно от друго. Въпросът е - как да обединя текстовете от 2-та файла в един текст (1 файл), като Header-a и Footer-a от единият останат само единият (другият няма; header-a е едно име, а footer-а - номерата на стрниците). Блъсках си главата около час и сега ще помоля някой, който се е занимавал повече и работи с Office приложенията да каже тежката си дума. Благодаря предварително, моля темата да бъде изтрита, ако получа отговор или ако не - до 24 часа (самоунищожаващо се писмо :hush:)

Пускам снимков материал:

Така да започва новият файл

11ew8.png

и да преминава в това с номер на страница - 1

22az0.png

Принципно няма никакъв проблем. След съдържанието на първия се слага "Section Break" (Insert\Break\Next Page) и поотделно се редактират header-ите и footer-ите (View\Headers and Footers).

Номерата на страниците могат да започват от произволно число за отделните секции (бутонът "Format Page Number" в toolbar "Header and Footer").

Не знам дали успях да се изясня; мога да продължа с обясненията, ако има въпроси, или да слея файловете (или примерни такива), ако ги имам.

• Автор

Веднъж го направих и исках да й покажа как става, но всеки следващ път като дам на Header 2 отгоре ми изписва Same as Previous и излиза и на първият Header! Да не съм натиснал някоя джвъчка?

Като редактираш хедъра (извън темата: отвратителна дума, но "горен колонтитул" пък съвсем ми е трудно да възприема), има един бутон "Link to previous", който по подразбиране е натиснат. Освободи го и тогава редактирай.

• Автор

Имаш една голяма бира от мен, наистина ми беше важно! Трябва да седна да си прегледам Office-а :) Благодаря и на всички прегледали темата, затварям я, както обещах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.