Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SMS-и за свалка

Featured Replies

Споделете кои са най-хубавите, SMS-и които са Ви пращали! И за да бъда искрена имам нужда от няколко такива SMS-a за да сваля някого или поне да се опитам. Благодаря предварително!!!

П.П. Между другото приемам и предложение относно свалката!

Редактирано от pipilota86 (преглед на промените)

Тук има SMS-и, които да ти дадат идея, но моя съвет е да избягваш клишетата и да проявиш малко въображение и творчество. Късмет ;)

:)

Обадиха ми се от рая и ми казаха, че са изгубили най-милият си ангел...; но ти не се безпокой, ад не те издадох!

Миналата нощ изпратих един ангел да те пази, но той се върна бързо, аз го попитах защо, а той ми каза - ангели не пазя!

Ако всеки път когато си мисля за теб на небето пада по една звезда,то много скоро луната ще разбере какво е самота!

Вземи малко страст, доза романтика и шепа еротични преживявания и ще получиш бегла представа какво те очаква с мен!

Здравей, любов моя! Вкараха ме в болницата и ми откриха вода в коляното, камъни в бъбреците и ТЕБ в сърцето!

Преди да легнеш тази вечер, отвори прозореца, почувствай как вятъра те гали, чуй смеха на звездите и приеми целувката, която луната ти праща от мен!

Ако някоя нощ голям дебел човек скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал не се притеснявай аз писах на Дядо Коледа, че имам нужда от теб завинаги...

Всъщност знам и други, но не мисля, че не са особено подходящи в твоя случай. Когато вече си успяла да "свалиш" въпросната личност, обади се, и ще ти ги кажа /напиша/. И един съвет от мен, ако позволиш разбира се, не разчитай на подобни изтъркани фрази, които са навъртяли повече километри и от Бен Джонсън... Бъди оригинална, вложи малко повече въображение и свой собствен стил. Успех! cool.gif

• Автор

Много благодаря, ама това е проблема незнам какво да вложа от себе си и точно за това имам нужда от помощ.

Ами честно да ти кажа, то много зависи и от човека отсреща. В крайна сметка ти го познаваш, не ние! И ти си тази, която би могла най-добре да прецени ситуацията - какво му харесва, какво го вълнува, какво би го впечатлило... такива неща. А иначе в нета е пълно с какви ли не глупости и ако се разтършиш, все ще огкриеш нещо. Но това с sms-те, струва ми се, е банално вече. Незнам до каква степен сте си близки, за да те съветвам какво да направиш, познавате ли се изобщо??? Само едно нещо бих те посъветвала категорично - не въвличай други хора в това си начинание, действай сама. Хайде, успех! cool.gif

• Автор

Там е работата че аз съм много срамежлива, е все пак преди малко му писах сега топката е в ноговото поле и ще чакам отговор, стискайте палци моля Ви, имам нужда от Вас.

Там е работата че аз съм много срамежлива, е все пак преди малко му писах сега топката е в ноговото поле и ще чакам отговор, стискайте палци моля Ви, имам нужда от Вас.

:angry:

Хайде, стискаме! :P Ще помагаме с каквото можем, но съм сигурна, че сама ще се справиш. Преди всичко той трябва да хареса теб самата, а не нас. cool.gif

• Автор

Май нищо няма да стане, не ми е отговорил на SMS-а, сигурно ме мисли за някаква лудааааа. Помощщщщщщщщщщщщщщщщ започвам да откачам :)

Май нищо няма да стане, не ми е отговорил на SMS-а, сигурно ме мисли за някаква лудааааа. Помощщщщщщщщщщщщщщщщ започвам да откачам :shake_puter:

Споко де. Нищо страшно не е станало. И на мен ми се е случвало - да не ми отговорят на съобщение cool.gif А пък ако продължава да мълчи, значи най-малкото не заслужава вниманието ти. Ами я си представи, че е срамежлив като теб... :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.