Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за GSM до 450лв.?

Featured Replies

Здравейте,

Чудя се за тази цена има ли достоен конкурент на Sony Ericsson K750i, ако има споделете производител, модел, цена!? Благодаря предварително. :clap:

Здрасти,ами аз от събота съм с това тук: http://www.germanos.bg/product.asp?lang=lc...=2&PrID=980 Добро е! :)

Аз съм с него (Сименс М75) от почти година cool.gif . Обнових му софтуера 3 пъти, иконите му сменях 2 пъти, купих му нова, по-голяма карта с памет. :) .., падна два пъти от метър и половина :angry: ... В своята област, на защитените телефони е без конкуренция!

Ако rusimonov уточни какво очаква от един телефон може да получи и по-точна информация, какво може или какво не може този телефон.

• Автор

Това което предлага според мен Сони Ериксон К750i, 2mpx, 38MB memory+Extd Card, 256K colors 176x220 res. е много солидно и за цената няма конкуренция. Идеята на темата е да ме разубедите с конкретен пример, да речем фабричен дефект и някаква слабост на телефона, но в същото време и да дадете и аналог на който мога да се спра! Иначе М75 не е лош, но за малко парички отгоре вземам по добър телефон от него в лицето на К750i cool.gif

Редактирано от rusimonov (преглед на промените)

Чул съм че джойстика им дава дефект. С k750i съм и не съм имал проблеми с него. Като отидох да го купя, бях тръгнал за Nokia 6230i и през ум не ми минаваше да си купя друго, ама пича в m-tel ми набута един k750i в ръцете и да ти кажа, много съм доволен, че ме предума да взема него. По принцип съм много претенциозен на тема техника, особено телефони и винаги съм си купувал върха, ако мога да си го позволя, иначе си седя със стария тел. Така съм се кефил на тел. само като излезе Siemens S25, а след това като излезе Sony Z5 (Z5-цата я смених с k750i щото го хвърлих по един и този път не оцеля :)) Менюто му е страшен бързак (в сравнение с Nokia 6230i), MP3 плеяра има и функция MegaBass, ако е на слушалки, поддържа до 2 GB MemoryStick Pro Duo, радиото е с RDS, снимките са перфектни (няколко снимки на дървесни жаби, които снимах на вилата през ноща, осветени само със светкавицата на телефона - 1 | 2 | 3 | 4 | 5 по-добрите са снимани в макрорежим, щото видях, че ракията ми е в повече). Абе какво да ти кажа, за тия пари не виждам конкуренция. Нямам представа марки като Samsung и LG какво предлагат.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

...Идеята на темата е да ме разубедите с конкретен пример, да речем фабричен дефект и някаква слабост на телефона, но в същото време и да дадете и аналог на който мога да се спра! ...

Точно този модел имаше проблем със синия зъб, но е възможно вече да е решен, все пак телефона е от доста време на пазара.

Виж ! Този телефон е мулти медиен и е с 3G технологията ! Разгледаи в линка ! :) Много е добър ! Известно време бях и с него ! Има си всичко и е не е скъп !

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Виж ! Този телефон е мулти медиен и е с 3G технологията ! Разгледаи в линка ! :) Много е добър ! Известно време бях и с него ! Има си всичко и е не е скъп !

Не е лоша играчката, но освен това, че има 3G (а това позволява просто да обменя данни по-бързо от от другите тел.), всичко останало е по-зле от k750i. И не разбрах кое е мултимедииното като дори няма слот за карти. Разполага с едно радио и 30 MB. Не виждам нищо мултимедиино тук, освен поддръжката на няколко аудио формата и картинки. Екстра, но няма къде да ги запишеш, за да ги възпроизвеждаш после. Така де, имам телевизор, ама без антена и кабелна.

Аз ако имах 450леа за нов GSM определено нямаше да си зема K750 стар си е вече за пенсия :baby:

Бих предпочел BenQ-Siemens EL71 , Motorola RAZR V3i , Samsung X700 или в краен случай Nokia 6230i biggrin.gif

За 450 лева си купи нещо по ново. Аз ти казвам, че всичките са добри. Примерно, Motorola.Но в края на краищата, ти ще си я гледаш. Нека на теб ти харесва.

С уважение:

• Автор

Благодаря на всички за коментарите, засега твърдо избора ми е К750i, сега идва ред да се преборя и за някоя примоция така по-евтинко да го намеря, да речем както в Германос го предлагат с карта за 380лв. но без да си вземам картата или пък някой ако иска карта а пък аз да си взема телефона!? Още веднъж благодаря! cool.gif

абе не подлгвайте човека с тия motoroli

големи дървета са

а за к750 мога да кажа само едно нещо - ПОКЛОН ПРЕД СОНИ И ПРЕД ЕРИКСОН

това снимки, игри, мп3-ки и всичко останало

иначе w800i е почти същия, с по-голяма памет и по-шарен, но и за повече пари

а американците защо купуват само SE , да не би да са глупави

приключвам с пледоарията си

благодаря

Точно така пич-от няколко седмици съм с k750 и съм мн доволен-тва са глупости за джойстика и т.н

Ако си запален геймър е нормално да се получи тва ам,а иначе...

Сони Ериксон дръпнаха много пред Нокиа,Сименс и т.н и не може да се отрече,че в момента правят едни от най-добрите gsm пък и са достъпни за повечето българи

Снимките на к750 са перфектни,но ако е на тъмно излизат малко по-лошо

И телефона въобще не е стар-Може би още 1 година ще бъде на ниво,щото виждаме как сега пускат по 2мп и мемори стик-А проверете с тея екстри колко струва такъв gsm на Нокиа??А сименс май-още не са пуснали такъв с 2мп!!!

Така,че човека мн добре се е ориентирал :eek:;);)

Снимките на к750 са перфектни,но ако е на тъмно излизат малко по-лошо

Я виж първия ми пост, пуснал съм 5 снимки правени на тъмно и 3 от тях в макрорежим.

Здравейте , мисля да си купувам нов GSM и съм си харесал Samsung X700. Та бих искал да Ви попитам : някой ползвал ли го е , какви са му впечатленията , бива ли го. Ако не сте фенове на Самсунг бихте ли ми препоръчали друг телефон , не държа кой знае колко на марката. Не държа и на голяма памет , просто ми трябва телефон с камера ( предимно за инцидентни снимки, имам цифрова камера но не я нося постоянно ) и да поддържа MP3, за да си сложа любимите песни като мелодии за звънене. Харесал съм си още и Е760 , както и SE Z530.

Здравейте , мисля да си купувам нов GSM и съм си харесал Samsung X700. Та бих искал да Ви попитам : някой ползвал ли го е , какви са му впечатленията , бива ли го. Ако не сте фенове на Самсунг бихте ли ми препоръчали друг телефон , не държа кой знае колко на марката. Не държа и на голяма памет , просто ми трябва телефон с камера ( предимно за инцидентни снимки, имам цифрова камера но не я нося постоянно ) и да поддържа MP3, за да си сложа любимите песни като мелодии за звънене. Харесал съм си още и Е760 , както и SE Z530.

Дъщеря ми си купи преди 3 месеца SE Z530 за 400 лева и е много, ама много доволна. Повечето подхожда на дама, но и за младо момче бива.

Е то аз не :B) не съм много малък, на 31 съм , но това няма значение. Просто ме кефят някои телефони.

Ами един познат си взе К750 и след 3 месеца му се наложи да сменя джойстика , така че ми се иска телефона да е без джойстик а с 5-позиционен бутон. За 6230i съм чувал само готини неща , явно я бива доста.

А какво Ви е мнението за телефоните на Самсунг?

Жена ми ползва Е530 от една година, не е имала оплаквания, но пък и тя го ползва за едното ало. Аз съм по-консервативен и ползвам Сименс М75, поне джойстика му не се чупи cool.gif, а за мен е по-удобен от петпозиционните бутони.

Може би си я видял темата, но и в нея се обсъждат телефони в същия ценови клас.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

А сименс май-още не са пуснали такъв с 2мп!!!

Е-е, имат естествено телефони с 2М камери, Siemens SXG75, BenQ-Siemens S88...

Да , да видях я , но просто исках да попитам за съвет за Самсунг. Все пак благодаря за мненията досега.

Ето и от мен един съвет. Взех 2 бр, панасоник вс6 от м-тел н иплащане.единият ползвам аь а другият женами. досега е качила маса игри мп3 снимки и работи без грешка. не помня колко точно струваше но е под 300 лв а пък 32мб памет 2мпх камера 16млн цвята диспей, е и верно не много добра батерия за тези екстри.

Е-е, имат естествено телефони с 2М камери, Siemens SXG75, BenQ-Siemens S88...

Е знам за Benq-Siemens :):)

Ок дори и да имат-като цяло тея телефони не ме кефят-и звуците им се чуват по друг начин и

менюто им е доста...скучно

Признавам само siemens c55 i онзи оранжевия "m" нещо си :clap:

ММ да ти кажа за мен по добър от Sony Ericson K550I нема един мои приятел има и е супер вади яка графика звук силен камера не е толко зле и батерията си даржи яко !Та за мен тоя гсм си е супеР!

Някой може ли да каже какви други разлики имат К750i и W800 освен споменатите по-горе вградена памет и външна форма и цвят

скоро ходих да си намеря нов телефон и се спрях на W800, но в последствие не си го купих ,продавачката в магазина ми показа че може да се пусне само МP3 плеара без самия телефон (да се ползва като най-обикновен МР3 плеар) има ли такава функция и К750i

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.