Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с принтер HP

Featured Replies

Имам принтер,ксерокс и скенер 3в1 HP1315 all-in-one.Ксерокса-работи,скенера също,но не мога да принтирам аблосютно нищо.Когато пусна документ например да се вади на принтера,ми пише веднага че е финиш и нищо.

На какво се дължи това?

Имам принтер,ксерокс и скенер 3в1 HP1315 all-in-one.Ксерокса-работи,скенера също,но не мога да принтирам аблосютно нищо.Когато пусна документ например да се вади на принтера,ми пише веднага че е финиш и нищо.

На какво се дължи това?

Пробвай да преинсталираш драйверите.

Това от кога го прави или въобще не е печатал като хората?

• Автор

По принцип винаги е печатал без никакъв проблем.От близо 2 седмици прави така..

На какво се дължи това?

В мрежа ли се използва HP?

Провери дали в Control Panel - Printers - Properties на твоя принтер и дали не е зададено Use printer offline

най-сигурно е да деинсталираш драйверите, после рестарт и наново ги инсталираш. Ако проблема не се оправи-лошо. Може да се наложи и преинсталация на уина.Дано да не е нещо хардуерно.... но не вярвам.

• Автор
Провери дали в Control Panel - Printers - Properties на твоя принтер и дали не е зададено Use printer offline

да,така направих и се оправи

Благодаря на всички!!!

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Отново същия проблем,но не съм задала оффлайн....какво ще рече Set as default printer?

Отново същия проблем,но не съм задала оффлайн....какво ще рече Set as default printer?

Ще рече да го зададеш като принтер по подразбиране.Ти зададе ли го?

• Автор
Ще рече да го зададеш като принтер по подразбиране.Ти зададе ли го?

ами да,зададено ми е

това ли може да е проблема?

ами да,зададено ми е

това ли може да е проблема?

Деси, в случай че си сменила USB порта на принтера тогава този принтер ще го има още веднъж в списъка с принтери и ще е със същото име но ще завършва например с Copy 1. Тогава трябва да пуснеш един пробен лист и да видиш на кой от принерите в листата ще се появи за печат нещо. Задаваш на този принетр Set as default, което ще рече че всеки лист за печат ще отива към този принтер.

Попринцип трябва и кабела да не се прегъва и принтера да е online като му дадеш десе бутон и Принтер online,също така както е при мен,аз работя с три принтера,ако не е зададено тикче върху този пинтер с който печаташ,даваш десен бутон и задаи като принтер о подразбиране :huh:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.