Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен екран при стартиране на компютъра

Featured Replies

Компютъра си го включвам и си чакам да тръгне ама уви само мига светодиода на монитора за стенд бай. Сменях видео карта... и памет..... не става давайте идеи :hush:

дай инфо точно какво става като включиш компа-монитора ясно-интересува ме компа какви звуци и светлини издава....

другото пробва ли през сейф мод...?

Редактирано от ozzy (преглед на промените)

• Автор
дай инфо точно какво става като включиш компа-монитора ясно-интересува ме компа какви звуци и светлини издава....

другото пробва ли през сейф мод...?

Ами няма как да пробвам сейфмод защото няма никакъв образ на монитора. Няма никакви звукови индикации от дъното. Стартирах го с и без нови памет и видео от другия ми комп. И не искам да си мисля за процесор и дъно че много парички ще заминат, но май натам отиват нещата

Редактирано от virgo (преглед на промените)

Изобщо ли не тръгва - при мен на всеки 2-3 път тръгва но това е от т.нар cold bug на Оптероните и се получава при много О/С ..

Това е проблем от картата. А за safe mode - докато ти зарежда натискай F8 и като ти даде менюто за избор избери Safe Mode и пробвай от там да преинсталираш драйвера на картата. Също коже да отидеш в Device Manager (Win-бутон + Pause >>Hardware>>Device manager) и там намери точния компонент и му дай Update, но този път пробвай като ти избереш мястото от къде да търси за драйвери, после на следващята стъпка кликни в/у последната дадена опция - да ти изпише компонентите и ти сам да си избереш точният (choose from listed или нещо такова беше) и после рестартирай.

Редактирано от nikola_yanev (преглед на промените)

• Автор
Изобщо ли не тръгва - при мен на всеки 2-3 път тръгва но това е от т.нар cold bug на Оптероните и се получава при много О/С ..

Не. Досега тичах по познати насам натам и успях да намеря едно дъно, сложих процесор и всичко е ясно Gigabyte forever, супер простотия. Но кондензаторите са наред нещо друго се е омазало. Както и да е днес поръчах дъното.

Мерси на всички!

От видеокартата е. Извади я и почисти хубаво мястото където тя влиза в дъното. Не мисля че е от драйвъра и, понеже ако беше от него щеше да има картина. В момента дъното просто не разпознава видеокартата. Възможно е и да е изгоряла, което не е добре. Но според мен проблема е в това че дъното не ти разпознава видеокартата.

• Автор
От видеокартата е. Извади я и почисти хубаво мястото където тя влиза в дъното. Не мисля че е от драйвъра и, понеже ако беше от него щеше да има картина. В момента дъното просто не разпознава видеокартата. Възможно е и да е изгоряла, което не е добре. Но според мен проблема е в това че дъното не ти разпознава видеокартата.

Ами с риск да се повторя излезе че е дъното и днес ще го сменям.

Вярно че можеше да бъде и от контакт на видеото но аз го чистих с прахосмукачка и четка, сменях и картата и не помогна. С друго дъно старата карта тръгна.

Темата мисля че я изчерпахме!

Редактирано от virgo (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.