Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за конврертиране на .wav в .mp3 или .wma

Featured Replies

Здравейте,

Търся някаква програма, с която мога да обърна .wav в .mp3 или .wma, но в същото време искам да файлът да стане по-малък. МР3 плейърът ми поддържа файлове с разширение .wav, .mp3 и .wma. Когато записвам с диктофон, записвам във формат .wav, но искам някак да намаля размера на файловете. Не съм много наясно дали ако са в .mp3 или .wma формат ще станат по-малки...Може ли някои да ми даде съвет, моля ви?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

ето моето предложение" mp3 to ringtone gold" просто е чудесна

Ето ти такава програма конвертиране на wav в .mp3 или .wma

Convert MP3 3.01

А в тази тема може да намерсиш програма която да ти прави MP3 по малак размер - или по точно там ще намериш линк към програмата "mp3 to ringtone gold" :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=28830

Редактирано от vipo (преглед на промените)

• Автор

Благодаря много за помощта!

Здравейте,

Търся някаква програма, с която мога да обърна .wav в .mp3 или .wma, но в същото време искам да файлът да стане по-малък. МР3 плейърът ми поддържа файлове с разширение .wav, .mp3 и .wma. Когато записвам с диктофон, записвам във формат .wav, но искам някак да намаля размера на файловете. Не съм много наясно дали ако са в .mp3 или .wma формат ще станат по-малки...Може ли някои да ми даде съвет, моля ви?

По този въпрос има тема. Моля използвайте търсачката на форума. Независимо от това, ето Ви и една от мен.

http://www.mp3developments.com/

С уважение:

За да не отварям нова тема ще пиша тука. Трябва ми програма с която да конвертирам клипове от AVI, WMV, MPG, MPEG формат в mp3 формат. Благодаря ви предварително.

За да не отварям нова тема ще пиша тука. Трябва ми програма с която да конвертирам клипове от AVI, WMV, MPG, MPEG формат в mp3 формат. Благодаря ви предварително.
AimOne Audio/Video to MP3/WaV Converter 1.61 (1.24 MB)

AimOne Audio/Video to MP3/WAV Converter v1.61

With AimOne Audio/Video to MP3/WAV Conveter, you can easily extract and convert audio from almost any kind of Audio and Video file types to MP3/WAV output in batch mode. It offers a built-in-player to view or listen to the file before extracting the sound, which allows you to set the start/end points of the portion you want to extract and convert. Supports AVI, VCD, DVD, MPEG, WMV, WMA, DAT, AC3, RM and other formats.

Малко е неясно какво точно искаш да направиш,искаш да конвертираш видео-файлове в mp3,или просто искаш да "извлечеш" музиката от някой клип.

Ако искаш да си извадиш музиката от някой клип,това може да стане с Addobe Audition (бившия Cool Edit).

След като си инсталирал програмата правиш така :

File>Open Audio From Video и намираш файла,от който искаш да извадиш музиката,после Save as.. и избираш mp3 (като можеш да избереш и настройки на компресията).

Това е,и немисля че е нещо,с което няма да се справиш,успех :)

Малко е неясно какво точно искаш да направиш,искаш да конвертираш видео-файлове в mp3,или просто искаш да "извлечеш" музиката от някой клип.

Ако искаш да си извадиш музиката от някой клип,това може да стане с Addobe Audition (бившия Cool Edit).

След като си инсталирал програмата правиш така :

File>Open Audio From Video и намираш файла,от който искаш да извадиш музиката,после Save as.. и избираш mp3 (като можеш да избереш и настройки на компресията).

Това е,и немисля че е нещо,с което няма да се справиш,успех :)

Ако търсиш това, което е писал KiriL Cox мога и аз да помогна.Вече KiriL Cox ти е дал добра програма за тази работа обаче и аз искам да добавя още една лесна програмка.

Video mp3 Extractor (966KB)

Лиценз: Freeware (Безплатен)

Сега не мога да ти обесна как се борави с програмата обаче тя е прекалено лесна и съм 99% , че ще се справиш. Все пак ако не се справиш свиркай ще помагам. ;)

CDex

cdex.jpg

CDex is a CD-Ripper, extracting digital audio data from an Audio CD. The application supports many Audio encoders, like MPEG (MP2,MP3), VQF, AAC encoders.

Лиценз:open-source

Download

Става въпрос за същото за което е писал KiriL Cox. Изтеглих си вече програмката и я пробвах. Много е добра ;) . Благодаря ви.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.