Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истерия

Featured Replies

Здравейте! ☺️

Пиша за първи път в този форум и честно казано не съм сигурна дали проблема, пред който съм изправена има място тук😁

Накратко, става въпрос за отношенията с моите бъдещи кумци. 

Живеем заедно от около 2год (познаваме се горе долу от толкова време) и съвсем случайно ме поканиха за кума. 

Другият съквартирант е най-добрият приятел на младоженеца и ще му бъде кум. 

Та, в началото, когато приех да кумувам отношенията ни бяха съвсем нормални.С течение на времето, обаче започнаха едни нападки и обвинения от тяхна страна, че не съм била достатъчно заинтересована от организацията по самата сватба и, че като кума трябвало да вземам участие. Като същевременно, съквартирантката ми не споделя с мен. Прибира се изнервена от работа и се затваря в стаята си. 

Другото, което е че те не се държат нормално и уважително. Като младоженци тяхна задача е да организират своята сватба и да разпределят някакви задачи на кумовете. Това така и не се случи. 

Все едно аз съм длъжна да знам и мога да чета мисли. 

Проблемът е, че аз не знам как да се държа с тях. Каквото и да направя или не направя все е грешно. Често в квартирата има драми и скандали, които не са продиктувани от мен.

Може би и аз имам вина, че не съм проявила повече интерес, но това не е било умишлено,а защото те нямат подход към хората. Аз се опитвам да говоря с нея. Обяснявам й, че трябва да споделя, да говори, а не да се затваря в себе си. Всичко това се превръща в един тормоз върху мен, от което аз не се чувствам добре. 

Мислила съм си да се откажа, но е твърде късно, а и нямам къде да отида. Все още живеем заедно. 

Ще бъда благодарна за безпристрастни съвети без обвинения и критика към мен. ☺️

Седнете и направете един списък с нещата по организацията, които трябва да се направят. Степенувайти ги по важност и по време. После всеки да поеме ангажимент по отношение на тези точки, които може да изпълни и да ги изпълни. За останалите ще трябва да се споразумеете по някакъв начин, ако искате да бъдат изпълнени.

Колкото до личностните взаимоотношения, то всяка ситуация е различна. Няма как да получиш конкретен съвет.

• Автор

Мисля, че е малко късно за това Събитието е след 2 седмици

Всичко е уредено. 

Благодаря все пак ☺️

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.