Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на видео карта на латпоп

Featured Replies

Здравейте понеже се рових дълго и не мога да намеря в Бг а трябва да поръчам зад океана, та се питам дали лаптопа ми Alienware m17x R4 може да понесе да му сменя видеото със GTX 980m в момента е с GTX 675m ? 

Аз не бих се занимавал. Има голяма вероятност да не я разпознае лаптопа и да трябва да модваш BIOS, за да тръгне. Не се знае дали ще издържи на захранване и охлаждане. Тук намирам тема, че май са подкарали такава карта на този лаптоп, но пак си е риск:

http://forum.notebookreview.com/threads/how-to-upgrade-my-alienware-m17x-r4-to-gtx-980m.828891/page-3

Най-добре вземи карта, която има опция да я върнеш.

• Автор

Знам че ми е стар модела, но все пак си ми е удобен и не искам да го сменям, ако тази не става, коя би му паснала добре ? 

Която си е в момента. Евентуално 7950m е почти двойно по-мощна и дори малко по-мощна от 860m на пръв поглед:

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-860M-vs-AMD-Radeon-HD-7970M/m8647vsm9441

а и по спецификации лаптопа трябва да я поддържа:

https://downloads.dell.com/manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_alienware_laptops/alienware-m17x-r4_reference guide_en-us.pdf

Цитат
Video controller
Integrated
Intel HD Graphics 3000
Intel HD Graphics 4000
Discrete
NVIDIA GeForce GTX 660M
NVIDIA GeForce GTX 675M
AMD Radeon HD 7970M

преди 11 часа, Atanas Darvodelev написа:

Знам че ми е стар модела, но все пак си ми е удобен и не искам да го сменям, ако тази не става, коя би му паснала добре ? 

Какво ще рече стар ми е лаптопа...?!?  Лаптопите отдавна се делят на класове -дори и в днешни дни скрива топката на съвременни висок клас ултрабуци що се отнася до перформънс на процесор и видео.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.