Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за 1000 лева. Моля за съвет.

Featured Replies

Здравейте, препоръчайте ми какъв лаптоп да си взема до 1000 макс 1100.Ще се ползва за браузване и една игра :Д(league of legends).Знам, че парите са малко за лаптоп за игри, но пък това е лига и не е много тежка.Важно за мен е лигата да върви перфе на медиум настройки и да не прегрява лоптопа.Изискванията ми: размер на дисплей над или 15.6, SSD 240GB(може и  без HDD, 240 на ссд ми стигат), матов дисплей, батерията и теглото НЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ. Нищо не разбирам от процесори и видеокарти, затова се допитвам до вас.Пак казвам важно е лаптопът да не прегрява и лигата да върви гладко!! Ако парите са малко може компромиси.

• Автор

Благодаря много за отзива ще го имам предвид ! 

Ако графиката те вълнува може да потърсиш някоя промоция на лаптоп с Ryzen 7 2700U който е с RX Vega 10 (издухва HD 620 ).

За съжаление не намирам вариант само със SSD а само с HDD - https://laptop.bg/laptops-asus-Vivobook_15_X505-asus_vivobook_15_x505zabq298

п.с. Между другото по-оферта е да се закупи отделно SSD понеже цените им са двойно по-евтини.

250GB не са 150 лв. а около 70 лв. и дори 500GB би било по-евтино.

• Автор

Ще проверя, а относно от кой  ще ми  препоръчате да си взема лаптопа ? От лаптоп.бг  съм въждал обяви на лаптопи с разрушена опаковка, което не ми харесва много.Пласико как е ? Един приятел си  купи лаптоп от там и е доволен за цена=качество.

Имаш законово право да върнеш без обяснение онлайн покупка в срок от две седмици така че пазарувай от където ти е по-изгодно.

п.с. Именно заради подобни права може опаковката да е била нарушена. 

• Автор

Благодаря много за информацията.Ще взема asus vivobook  като му добавя още 4гб рам за 49лв  и ще е перфе  

последен въпрос :)  на този линукс ще мога ли да цъкам или  ще трябва да го преинсталирам ? 

Да ще можеш, ако си настроиш PlayOnLinux и Wine. Аз не бих взела никога лаптоп за игри, трудно се охлаждат и са скъпи . За игри по-добре настолна машина или конзола.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.