Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Microsoft Word

Featured Replies

Здравейте, от около 2-3 седмици имам проблем с програмата Word, винаги когато я стартирам ми излиза,че трябва да изчакам инсталиращата програма и след това ми дава, че има все възможни грешки и не иска да се инсталира (каквото и да е това). Една от грешките пише, че инсталираната програма не може да запише информация на твърдия диск.  След това около 10 минути трябва да си играя, за да отворя дадения файл. Това се случва всеки път, а дори, ако успее да отвори файл много трудно успява да изпринти или колкото и да опитваш не иска. Това не се случва с други програми.Ще бъда благодарна, ако някой ми помогне и ми каже какво да направя.

Това под Windows ли се случва? Ако да - коя версия на Windows. И коя версия на Word?

• Автор
преди 9 минути, DarkEdge написа:

Това под Windows ли се случва? Ако да - коя версия на Windows. И коя версия на Word?

Windows 10 Version 1903

Word 2010

Може ли снимка на съобщението за грешка?
С други програми има ли проблем в този Windows?

Или ти е скапан диска или windows-а ти нещо се е омазал, офис пакета го вади това съобщение с инсталатора като види, че има повредени основни файлове необходими за работата му.

• Автор

преди 14 минути, DarkEdge написа:

Може ли снимка на съобщението за грешка?
С други програми има ли проблем в този Windows?

С други програми няма такъв проблем. Не ми дава да прикача снимка, но ще напиша точно каквото ми излиза: 

Инсталираща програма

Грешка 171. Инсталиращата програма не може да запише информация на вашия твърд диск. Проверете дали имате достатъчно свободно място на диска, връзката си към мрежата или към CD-ROM устройството. За други възможни решения на този проблем виж 

C:\User\AppDate\Local\Temp\Setup000018d4\SETUP,CHM.

И след това ,,Опитай пак" и ,,Отказ"

След като натиснеш Опитай пак излиза същото.Диска има достатъчно свободно място.

Погледни предложенията за решаване на проблема:
https://docs.microsoft.com/en-gb/office/troubleshoot/word/issues-when-start-or-use-word

Пробвай да стартираш Word в safe mode - натисни Ctrl и кликни по иконата на Word. Потвърди стартирането в safe mode и виж ще зареди ли нормално.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор
преди 20 часа, DarkEdge написа:

Пробвай да стартираш Word в safe mode - натисни Ctrl и кликни по иконата на Word. Потвърди стартирането в safe mode и виж ще зареди ли нормално.

Благодаря Ви много, наистина зареди нормално и дори започна да принти.

Това е само диагностичен режим. Редно е да се установи причината.
Вижте решенията в линка по-горе.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.