Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Допълнителни приходи от интернет

Featured Replies

Здравейте! Запознат съм че от интернет може да се печелят пари, но засега не съм попадал на сериозни неща.  Трябва ми някаква работа, която да извършвам онлайн. Бихте ли ми препоръчали някаква? Чувал съм за какви ли не измами, но нищо сериозно. Най- актуални са цъкни и спечели, но там не се печели много. 

Имам опит до известна степен в правенето на сайтове, бих могъл и фейсбуук страница да поддържам. Просто ми трябва нещо което да правя онлайн и да ми донесе допълнителни приходи. Отдава ми се също така и правенето на логота.. Разполагам с доста свободно време и искам да се възползвам от него. Ще се радвам ако някой може да отправи някакво предложение.

onlinecashadvice.com вероятно е поредната измама

•  

Направи някакви примерни лога и някакви подобни рекламни материали и ги качи. Хората без да видят какво можеш няма как да ти се доверят.

Може и блог а може и да си отвориш тема и в нея да си направиш кратко представяне, портфолио. Да кажеш мога да правя това и това, правил съм това и това. По този начин хем ще кажеш какво можеш, ще покацеш какво си правил и ще изградиш някакво мнение в теб сред хората. Никои няма да ти възложи някаква задача или работа без да види какви можеш. Ти би ли дал пари на някои който нито знаеш какви може нито си виждал нещо направено от него?

Здравей. Щом ти харесва да създаваш лога и такива, защо не прегледаш малко по-подробно https://www.fiverr.com/. Може да си създадеш профил и да предлагаш своите услуги онлайн. :) 

• Автор

https://www.fiverr.com/ така като гледам е нещо подобно на българския сайт за фреелансъри. Но имам един проблем - английски не го владея много добре и може да допусна грешки.

• 2 седмици по-късно...

Може да използваш преводач, а ако правиш дребни неща, не ти трябва толкова добър английски език. 

• 4 седмици по-късно...

Здравей,
Създай портфолио с всичко, което можеш да правиш , чрез което да презентираш собствения си труд.
След това вече можеш да си създадеш фейсбук страница и да я промотираш, да пратиш автобиография и портфолио до по-големи компании за графичен дизайн или уеб дизайн, а те от своя страна да те наемат дистанционно или в офис на работа при положение, че те харесат.
Като цяло, бъди готов да поработиш за това, което искаш да постигнеш.
На мен ми отне над 10 години да стигна до момента , в  който имам свое собствено студио за уеб дизайн и  да работя за себе си.
Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.